Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Δευτέρα

zwdia-moires

Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τους Διδύμους που θα ανοίξει τη μέρα, προάγει την επικοινωνία… Γι’ αυτό στο κλίμα της ημέρας θα συμβάλλει ο Ερμής: Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τη δημιουργική σας διανόηση. Ο Ερμής μειώνει ήδη την ταχύτητά του, γιατί πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος μέσα στον Λέοντα στις 7 του μήνα!

Ο Άρης διασχίζει την τελευταία μοίρα του Καρκίνου. Άρα θα υπάρξει μια αλλαγή στην ενέργειά του, καθώς η εστίαση και η δράση θα περάσει στον Λέοντα αργότερα μέσα στη μέρα. Ο ορμητικός πλανήτης θα παραμείνει στο λιοντάρι μέχρι τις 17 Αυγούστου. Φροντίστε να αξιοποιήσετε όλο αυτό το κύμα δημιουργικής ώθησης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο αργότερα, αλλάζοντας τις διαθέσεις μιας και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της χάσης της. Είναι η στιγμή να ετοιμάσετε τη λίστα των προθέσεών σας: Αύριο θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη μέσα στον Καρκίνο. Παράλληλα, θα συντελεστεί και μια Έκλειψη Ηλίου. Πού και πώς νιώθετε άνετα και βολικά; Αυτή είναι ιδανική φάση για να το εντοπίσετε!

Τη Δευτέρα δεν ξεκινάει απλά μια καινούρια εβδομάδα. Ανοίγει μια σελίδα για μια περίοδο ανάπτυξης για τους επόμενους εννέα μήνες, κατά τους οποίους θα αισθανθείτε πιο έντονα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείτε, να αξιολογήσετε και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας δράσεις, αλλά με μια πρακτική εκτίμηση των συνθηκών.

Σήμερα θα πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τις σχέσεις σας με ανθρώπους που σας χρησιμοποιούν ή σας βλάπτουν με οποιονδήποτε τρόπο. Μην καθυστερείτε να τους βγάλετε από τη ζωή σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε έξοδα που θα αφορούν κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιον άλλο συγγενή. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή δεσμεύσεων που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Ο Ιούλιος γενικά υποδεικνύει αλλαγές και θα έχει κάποια επίδραση στα οικογενειακά σας σχέδια ή σχέσεις. Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός άντρα, μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε απρόσμενες εμπειρίες που θα απαιτήσουν από εσάς να κάνετε κάποιες αλλαγές στην οικογένειά σας ή στα προσωπικά σας σχέδια. Τη Δευτέρα, θα λάβετε σημαντικά νέα σχετικά με διάφορες αλλαγές που θα λάβουν χώρα τους επόμενους εννέα μήνες. Η καλή εξέλιξη της μέρας θα έχει θετικό αντίκτυπο στις δεσμεύσεις σας με μια γυναίκα ή θα λάβετε χρήματα από μια γυναίκα.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Δευτέρα

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση, για μια σύγκρουση με έναν άντρα που συνέβη στο παρελθόν ή συνεχίζεται στο παρόν. Σε γενικές γραμμές η Δευτέρα θα είναι μια τεταμένη ημέρα… Αλλά αυτή θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής, εξέλιξης σε οικογενειακά ή επιχειρηματικά σχέδια (αν έχετε).

Μπορεί να προκύψει μια ελαφριά αδιαθεσία που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Είναι επίσης μια ημέρα κατά την οποία θα έχετε απροσδόκητη τύχη. Στην ερωτική σας ζωή, κρατήστε όσα έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής σε μια σχέση σημαντική για σας. Οι νέες ρομαντικές σχέσεις που θα αναπτύξετε, θα είναι ελπιδοφόρες αλλά μην τις θεωρείτε δεδομένες. Θα πρέπει να προσφέρετε τα συναισθήματά σας και να δείξετε υπευθυνότητα για να τις διαφυλάξετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα γεμάτη με διάφορα γεγονότα οικογενειακής φύσεως ή ευχάριστα νέα που σχετίζονται με τα άτομα της οικογένειάς σας. Παρακολουθήστε τα νέα και τα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας, επειδή είναι πιθανό να αλλάξουν τους επόμενους εννέα μήνες. Σήμερα είναι πιθανό να βιώσετε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Μια τηλεφωνική συνομιλία ή ένα γράμμα από κάποιον θα σας επηρεάσει συναισθηματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66