Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Πέμπτη

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Τοξότη, όπου κινείται ανάδρομος από τις 10 Απριλίου. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 11 Αυγούστου, και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Είναι θετική η παρουσία του Δία στον Τοξότη, γιατί σας βοηθά να κατανοήσετε και να ανυπομονείτε για όσα φέρνει το μέλλον. Επίσης, επειδή ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω διαρρηγνύουν καθετί παλιό, προκειμένου να ανοίξει ο χώρος για το καινούργιο. Ο Δίας θα σας στρέψει εκεί που πρέπει να προσβλέπετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Η Νέα Σελήνη που αναδύθηκε εκεί χθες, θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται. Η αίσια όψη του φεγγαριού με τον Δία, θα δώσει θετική έναρξη στη μέρα. Αργότερα η Σελήνη συναντά τον Άρη, ενισχύοντας την αίσια ενέργεια. Μετά το φεγγάρι θα περάσει σε κενό πορείας και θα έχετε όλο το περιθώριο να ξεκουραστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αύγουστος αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη προσπαθήστε να δείτε και να διαφυλάξετε την ομορφιά στην καθημερινότητά σας. Μην κοιτάτε μόνο τα προβλήματά σας. Κάποια θα λυθούν και θα έρθουν άλλα. Σήμερα, προσπαθήστε να δείτε θετικά τα πράγματα στη ζωή σας και να εκτιμήσετε την παρουσία των ανθρώπων που σας αγαπούν ή σας σέβονται. Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για ένα κορίτσι ή για μια νεαρή γυναίκα ή να συναντηθείτε μαζί της.

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικιακά προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε αντικείμενα ή εάν έχετε υλικές συνδιαλλαγές με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού. Οι ενέργειες ή οι αποφάσεις ενός άντρα στην οικογένειά σας θα σας λυπήσουν, διότι γνωρίζετε τις συνέπειες που θα έχουν. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, να περιμένετε νέα ή μελλοντικές συνομιλίες για το θέμα αυτό.

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Πέμπτη θα είναι μια επιτυχημένη εργάσιμη ημέρα. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποιο κέρδος ή εισόδημα. Θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα σας εξυπηρετούν σε τίποτα. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας η προσοχή σας θα είναι επικεντρωμένη σε γεγονότα που σχετίζονται με μωρά, παιδιά ή μακρινούς συγγενείς.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε χρήσιμες επαφές με άτομα σημαντικά για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας ενέργειες. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η μέρα υποδεικνύει περισσότερες δεσμεύσεις, αλλά με καλά αποτελέσματα. Μια ενδιαφέρουσα ή σημαντική εξέλιξη για εσάς θα αφορά τις σχέσεις σας με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες ή ενδιαφέροντα.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στο σπίτι σας που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν σε άλλο μέρος. Σήμερα θα έχετε διάφορες οικιακές δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας ή το σπίτι των γονέων / παιδιών σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για αγορές και ερωτικές εμπειρίες. Σήμερα θα είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη μην αρνηθείτε ένα χέρι βοηθείας. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην εργασία σας ή με ανθρώπους με τους οποίους έχετε επαγγελματικές επαφές. Μπορεί επίσης να έχετε μια συναρπαστική εμπειρία στην ερωτική σας ζωή. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες και συζητήσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αύγουστος αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia