Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Σάββατο

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Σάββατο

Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους!
Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Με τη θέση του στον Αιγόκερω, ο πλανήτης της πειθαρχίας φροντίζει να ωριμάζετε και να εξελίσσεστε… Δεν σας αφήνει επιλογή!

Ο Κρόνος βρίσκεται στα εδάφη αυτού του ζωδίου που κυβερνά, από τον Δεκέμβριο του 2017. Και σίγουρα είστε πιο ώριμοι αλλά και πιο μεγάλοι από τότε!

Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου αυτής της χρονιάς. Κάντε ό,τι πρέπει ως τότε, σωστά. Σε αυτό εστιάζει και η σημερινή παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πρώτη μέρα του Αυγούστου θα είναι κάπως περίπλοκη και θα χρειαστεί να προσέξετε πολύ τα λόγια και τις πράξεις σας. Ίσως χρειαστεί να λάβετε δύσκολες αποφάσεις και να διευθετήσετε διάφορες υποθέσεις με συγγενείς ή φίλους. Καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έξω από το σπίτι σας. Ευνοείται η επίλυση ζητημάτων στέγασης ή νοικοκυριού. Οι συναντήσεις ή επαφές με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού και των Διδύμων θα σας φέρουν τύχη. Εάν ταξιδέψετε για να φροντίσετε μια ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένειά σας, να περιμένετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Αύγουστος 20

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη σημαντικών σας υποθέσεων. Θα έχετε ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν μεταφυσική δραστηριότητα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Η μέρα σηματοδοτεί μια συνάντηση ή συγκέντρωση με φίλους. Η συζήτηση με μια γυναίκα που μένει μακριά, θα σας επηρεάσει πολύ.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας. Θα είναι μια πολύ κουραστική μέρα σε συναισθηματικό επίπεδο – αλλά εξαιρετικά επιτυχημένη για εσάς. Ενδεχομένως να προκύψουν αναπάντεχες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι προσωπικές σχέσεις με φίλους ή συγγενείς μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να προκληθούν παρεξηγήσεις.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα έχετε σχέδια ή δεσμεύσεις με συγγενείς. Πρέπει να βρείτε τρόπο για να απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε σωρεύσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Όσοι εργάζονται, πρέπει να αποφύγουν τις συγκρούσεις με συναδέλφους ή πελάτες. Μην συμμετέχετε σε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με άτομα που έχουν αρνητική εικόνα για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι σημαντικό να δείτε ρεαλιστικά τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη ζωή σας. Κρατήστε γερά τα πόδια σας στο έδαφος, χωρίς ψευδαισθήσεις ή μάταιες ελπίδες. Οι προσπάθειες χειραγώγησης, τα ψέματα και η υποκρισία θα στραφούν εναντίον εκείνου που τα χρησιμοποιεί. Είναι πιθανό να κάνετε μια συζήτηση ή να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65