Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Κυριακή

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Κυριακή

Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους!
Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στην Παρθένο, διασφαλίζει ότι όλα είναι σε τάξη. Αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς, να έχετε τα θέματα σας σε σειρά!

Στην Παρθένο βρίσκεται και ο Ερμής, σε αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Μαθαίνετε συνεχώς καινούργια πράγματα για τη φροντίδα του εαυτού σας και όσων αγαπάτε. Η Αφροδίτη είναι επίσης στην Παρθένο. Η αίσια όψη της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σας βοηθά να οργανωθείτε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό σήμερα. Ενισχύει να επέλθει η αρμονία και το συνεργατικό πνεύμα σε καθετί που κάνετε. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και μια αίσια όψη με τον Δία. Ο Κρόνος σας ζητά ευπρέπεια και καλούς τρόπους, ο Δίας διανοίγει τις θετικές σας προοπτικές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν την Κυριακή είχατε σκοπό να ξεκουραστείτε, το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείτε. Ακόμα κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάποια καθήκοντα, αυτά θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και μερικά από τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας σχέδια θα εξελιχθούν καλά. Θα χαρείτε με κάποια νέα ή μια συνομιλία με μια γυναίκα που ζει μακριά από σας. Δυστυχώς, κάποιοι από εσάς θα εκπλαγούν δυσάρεστα από νέα που θα αφορούν τους συγγενείς τους.

Σήμερα οι άνδρες θα πρέπει να αφιερώσουν μέρος του χρόνου τους εκτός σπιτιού, σε διάφορες υποχρεώσεις με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους. Οι γυναίκες θα έχουν την επιθυμία για διασκέδαση. Οι φιλικές σας σχέσεις με άτομα στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα σας προσφέρουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη: Η Κυριακή θα είναι μια απρόβλεπτη μέρα.  Θα προκύψουν διάφορες αγχωτικές καταστάσεις, για τις οποίες δεν θα είστε προετοιμασμένοι. Θα δυσκολευτείτε να αντιδράσετε σωστά ή να πάρετε μια σωστή απόφαση. Θα επανεμφανιστούν στη ζωή σας διάφορα γεγονότα ή άτομα του παρελθόντος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στις εργασιακές ή επιχειρηματικές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε λόγους να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με όσα πρόκειται να διεκπεραιώσετε. Οι ενέργειες ή οι συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα θα έχουν καλή εξέλιξη. Αποφύγετε τις ενέργειες χειραγώγησης σήμερα. Θα σας δοθούν αρκετά καλές ευκαιρίες. Μην τις χαραμίσετε.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σε κάτι ή να εξελίξετε κάποιο σκοπό, που είναι σημαντικός για τα σχέδιά σας την επόμενη εβδομάδα. Ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον άντρα, θα σας φέρει κοντά με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην κατάσταση της υγείας, της δικής σας ή του/της αγαπημένου/ης σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα σχετικά με προσωπικά αντικείμενα, οικιακές συσκευές ή ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας και άλλα. Εάν έχετε οικονομικές δεσμεύσεις, θα απογοητευτείτε.  Αποφύγετε να δημιουργήσετε πρόβλημα στη σχέση σας με κάποιον φίλο, διότι θα χάσετε τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Τα γεγονότα σήμερα θα έχουν γρήγορη αλλά σύντομη εξέλιξη στη ζωή σας, οπότε μην καταβάλλεστε από περιττά συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66