Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Τρίτη

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Τρίτη

Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής θεός βρίσκεται στον Κριό από τα τέλη Ιουνίου, ωθώντας ή εμπνέοντάς σας να προχωρήσετε!

Φροντίστε όλες τις εκκρεμότητές σας για να σημειώσετε πρόοδο. Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος από τις 9 του μήνα και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 7 Ιανουαρίου 2021. Δείξτε στον κόσμο ποιοι πραγματικά είστε, με τη συνολικότερη συμπεριφορά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες νωρίς το πρωί, όπου αργά το βράδυ θα αναδυθεί η Πανσέληνος. Βρείτε το κέντρο του εαυτού σας, τη γαλήνη σας και πιστέψτε πως μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι θελήσετε!
Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες. Η αίσια συνάντησή του με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σας παράσχει στήριξη. Μια αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο, θα σας κρατήσει σταθερούς και λογικούς!

xartomanteia

Την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου θα νιώθετε πολλή ένταση στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε προσεκτικά τα γεγονότα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε απαντήσεις. Ίσως χρειαστεί να διορθώσετε κάτι που κάνατε χθες, για το οποίο θα έχετε διαφορετική γνώμη σήμερα. Ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή να δεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρει κάποιος. Οι περισσότερες συναντήσεις και επαφές μπορεί να σας επιβαρύνουν συναισθηματικά αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι σημαντικές. Εάν ταξιδέψετε, θα κάνετε μια συζήτηση με μια γυναίκα που μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα αξιοποιήσετε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας, για την ανάπτυξη σημαντικών οικογενειακών θεμάτων. Ενδέχεται να υπάρξει κάποιο επιπλέον εισόδημα στον προϋπολογισμό σας. Η συνάντηση ή η συζήτηση με μια νεαρή γυναίκα, μπορεί να έχει θετική επίδραση στη διάθεση ή τα σχέδιά σας. Σήμερα πολλοί θα παρευρεθούν σε μια συγκέντρωση που απαιτεί την αγορά δώρου.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τρίτη θα σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα. Αυτό αφορά κάθε σχέσης: προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική κ.λπ. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά σήμερα, αρκεί να βασιστείτε στις δικές σας ικανότητες. Δεν αποκλείεται μια απαισιόδοξη διάθεση, ανεξήγητη κόπωση ή έλλειψη επιθυμίας για δράση. Αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Πάνω από όλα, προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις και ανταλλαγές κατηγοριών. Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα ασχοληθείτε όσο γίνεται πιο σοβαρά με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μην χρονοτριβείτε και μην βασίζεστε σε κανέναν. Ενδέχεται να προκύψουν αμφιβολίες σχετικά με τις δραστηριότητες που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά για τους άνδρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα σας εκπλήξει με διάφορα γεγονότα, που σχετίζονται κυρίως με οικονομικές υποθέσεις. Η μέρα ευνοεί τη λήψη αποφάσεων για χρήματα, επίλυση μιας αμφισβητούμενης κατάστασης οικονομικής φύσεως και τα λοιπά. Στην ερωτική σας ζωή, μην περιμένετε κρίσεις ή δράματα. Αλλά μπορεί να προκύψει μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75