Αστρολόγος προβλέψεις 01/10 Τρίτη

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 01/10 Τρίτη

Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους!
Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από την Παρθένο που βρίσκεται ο πολεμιστής πλανήτης, καταφέρνει να εστιάσει την προσοχή σας στις λεπτομέρειες!

Ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο από τις 18 Αυγούστου. Έκτοτε πρέπει να έχετε καταφέρει αρκετά, σε αρκετούς τομείς. Ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό στις 4 Οκτωβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα λάβουν πρόσθετη ώθηση σε αυτό το διάστημα!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Σκορπιό. Νιώθετε οξυμένη την εστίαση και την αφοσίωσή σας σε όσα πρέπει να γίνουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα το προσέξουν και θα το εκτιμήσουν οι αρμόδιοι. Έχετε μια τάση προς την απομόνωση. Να φροντίσετε τις επενδύσεις σας – κάθε είδους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Οκτώβρης θα ξεκινήσει με την εμφάνιση πολλών διαφορετικών γεγονότων και ειδήσεων. Σήμερα καλό θα ήταν να μην μείνετε σπίτι. Να βγείτε και να έρθετε σε επαφή με τα άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Σήμερα θα βρείτε την καλύτερη λύση σε προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή την περιουσία σας… Ακόμη και αν τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά από ότι υπολογίζατε ή περιμένατε.

Την Τρίτη μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια και τη συμβουλή των γυναικών. Μια αγχωτική κατάσταση με μια γυναίκα, θα εξελιχθεί τελικά ευνοϊκά για εσάς. Στη δουλειά, κάποιοι από εσάς θα πρέπει να διαχωρίσουν τη θέση τους από έναν συνάδελφο, διευθυντή ή πελάτη λόγω αλλαγών στη ζωή τους. Καλό θα ήταν να μην αναβάλλετε κάποιο ραντεβού ή μια συζήτηση με έναν άνδρα.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 01/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα έχετε περισσότερα καθήκοντα και δεσμεύσεις, η εκπλήρωση των οποίων καλό θα είναι να ολοκληρωθεί σήμερα. Την Τρίτη ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι σας ή σε κάποιο άλλο ακίνητο που κατέχετε, τα οποία θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν. Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, θα υποδεικνύει κάποιο σημάδι αλλαγής ή κάτι που θα πρέπει να αλλάξει στο κοντινό μέλλον. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα, επιστολές ή μηνύματα, που θα σχετίζονται κυρίως με τα άτομα στην οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, μπορεί να συζητήσετε για μελλοντικές οικογενειακές συγκεντρώσεις και επισκέψεις. Σήμερα θα έχετε μια υποχρέωση ή θα σας ζητηθεί βοήθεια από έναν φίλο ή συγγενή. Δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας αλλά να δείξετε προσοχή, ειδικά αν υποβάλλεστε σε κάποια θεραπεία.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με κάποιον που σας χρειάζεται. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία κάποιου κοντινού σας ατόμου ή να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που αφορά τους συγγενείς σας. Η Τρίτη είναι καλή μέρα για ταξίδια και για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι οικονομικές σας υποθέσεις μπορεί να εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας στην επίλυση των προβλημάτων σας. Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή ή στο σπίτι σας. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τα έξοδα που σχεδιάζετε να κάνετε σήμερα ή τις προσεχείς μέρες. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, καθώς ορισμένες περιστάσεις πρόκειται να αλλάξουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia