Αστρολόγος προβλέψεις 01/12 Σάββατο

panselinos-zwdio-ydroxoos

Αστρολόγος προβλέψεις 01/12 Σάββατο

Καλό μήνα σε όλους!
Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Η θέση του στον Αιγόκερω αποτελεί ευγενική υπενθύμιση σε όλους να παραμένετε εστιασμένοι.

Η Σελήνη αρχίζει τη μέρα από την Παρθένο και συντονισμένη με τον Ερμή από τον Σκορπιό. Είστε οργανωμένοι και με καλό ρυθμό. Το φεγγάρι θα περάσει αργότερα στον Ζυγό, στρέφοντας τις διαθέσεις στην αναζήτηση της συνεργασίας και της αρμονίας. Τα πάντα θα στρέφονται γύρω από τις σχέσεις και τις συμπράξεις σας.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στις παρυφές του Σκορπιού, κρατώντας σας εστιασμένους. Θα παραμείνει στον Σκορπιό και μετά τις 6 του μήνα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Τακτοποιήστε, καθαρίστε, διεκπεραιώστε τις αποστολές σας. Δημιουργήστε το καλύτερο μέλλον σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Σάββατο θα έχετε αρκετή ενέργεια και ευκαιρίες για να επιλύσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την εναρμόνιση των προσωπικών σας σχέσεων. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία.

Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να υπάρξει μια τάση που σχετίζεται με χρήματα, για κάτι που περιμένετε να συμβεί αυτή ή την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα από άλλη τοποθεσία.

Αστρολόγος προβλέψεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο θα διαπιστώσετε ότι έχετε διαπράξει κάποιο λάθος ή ότι είστε φορτωμένοι με σχέδια ή έγγραφα που σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα, προσέξτε τα άτομα που θα θέλουν να σας «συμβουλεύσουν» και θα σας δημιουργήσουν ανεπιθύμητα προβλήματα, χρησιμοποιώντας κάποια τεχνάσματα για να σας χειραγωγήσουν. Το Σάββατο καλό θα ήταν να αποφύγετε συμφωνίες ή υποσχέσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα απογοητευτείτε από την εξέλιξη των αρχικών σας σχεδίων για την ημέρα. Θα έχετε περισσότερες επαφές με τις γυναίκες ή μια σημαντική δέσμευση με μια γυναίκα. Σήμερα η μοίρα θα βρει έναν τρόπο να σας δώσει ένα σημάδι για την εξέλιξη ενός σημαντικού γεγονότος για σας τις επόμενες ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις

prodosia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να επιτύχετε σημαντικούς στόχους και να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας που αφορούν το σπίτι σας ή θα οργανώσετε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιων σημαντικών νέων ή κάποιου γεγονότος που σχετίζεται με έναν άντρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο, θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο θα είναι δύσκολο για εσάς να προβλέψετε τα γεγονότα διότι θα προκύψει μια πληθώρα αναταραχών στην εξέλιξη τους. Θα κάνετε νέες επαφές με άτομα που έχουν μια ασυνήθιστη μοίρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75