Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μέλλον διαγράφεται ρόδινο. Ο Δίας διδάσκει και παράσχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να προοδεύσετε!

Εκτός από τον Δία, στον Αιγόκερω βρίσκονται οι Ήλιος, Ερμής, Κρόνος και Πλούτωνας. Η υπευθυνότητα είναι το βασικό συστατικό για να αναλάβετε δράση!

Ίσως χρειάζεται να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στα σχέδιά σας. Ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Δία, γεμίζοντάς σας με ιδέες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, ιδανική θέση για να αρχίσετε να κινήστε. Δεν έχετε άλλη επιλογή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα έχετε την τάση να σκέφτεστε περισσότερο παρά να ενεργείτε, είτε η σημερινή είναι για εσάς εργάσιμη μέρα ή όχι. Η σιωπή σας δεν θα είναι σημάδι αδιαφορίας στην επιθυμία των άλλων να επικοινωνήσουν μαζί σας, αλλά θα θέλετε να μείνετε μόνοι. Σήμερα θα απογοητευθείτε από το πώς θα εξελιχθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες. Μπορεί επίσης να προκύψει κάποια δυσάρεστη κατάσταση ή αναπάντεχη δαπάνη. Σε γενικές γραμμές, οι ενέργειες και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα χρήματα, σήμερα μπορεί να προκαλέσουν διάφορες διαφωνίες ή συγκρούσεις.

Η μέρα φέρνει νέα από άλλο μέρος, που σχετίζονται με κάποιον άντρα που γνωρίζετε. Οι άνδρες που ταξιδεύουν σήμερα, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Η Πέμπτη φέρνει αδιαθεσίες ή μεγαλύτερα προβλήματα, για τα άτομα στα ζώδια του Νερού και της Φωτιάς.

zwdia-taro-astra

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και γεμάτη γεγονότα, ειδικά για τις γυναίκες. Θα επενδύσετε περισσότερη ενέργεια και προσοχή στις σχέσεις ή τις υποχρεώσεις με τη μητέρα, τη γιαγιά, την αδερφή σας ή άλλο συγγενή θηλυκού γένους. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διάφορες ευχάριστες εμπειρίες, χαρούμενα νέα ή νέες ευκαιρίες για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα συμβεί κάτι που θα σας ενθουσιάσει με θετικό τρόπο. Μην παραβλέπετε νέες ιδέες ή ευκαιρίες που θα προκύψουν. Το πιθανότερο είναι ότι θα προέλθουν από μια τηλεφωνική συνομιλία, κάποιο μήνυμα ή ένα e-mail. Προσπαθήστε να μην δείξετε καχυποψία ή ανησυχία τις πληροφορίες που θα λάβετε. Να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα γεγονότα της σημερινής μέρας.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα χαρείτε λόγω διαφόρων γεγονότων ή νέων, που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα μωρό. Σε γενικές γραμμές, η ενασχόληση και η επικοινωνία με παιδιά και νεαρά άτομα θα σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Σήμερα διαφυλάξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τις προσωπικές σας πληροφορίες: Να μην πέσουν στα χέρια αδιάκριτων ανθρώπων που θα θέλουν να επωφεληθούν.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα προγραμματίσετε περισσότερα οικογενειακά καθήκοντα ή θα προσφερθείτε να βοηθήσετε τους συγγενείς σας. Σήμερα μπορείτε να οργανώσετε μια σημαντική οικογενειακή συγκέντρωση, που θα λάβει χώρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή ενέργειες που αφορούν διαθήκες, κληρονομίες ή άλλες υποθέσεις που σχετίζονται με συγγενείς που έχουν αποβιώσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9