Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Τετάρτη

themata-oikeiotitas

Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο αγγελιαφόρος πλανήτης, θα σας παράσχει πληροφορίες που θα σας χρησιμεύσουν στο μέλλον!

Ο Ήλιος θα συναντήσει σήμερα τον Κρόνο, στην 11η μοίρα του Αιγόκερω. Αυτή θα είναι και η έναρξη ενός καινούργιου κύκλου ανάμεσα στους δύο σημαντικούς πλανήτες. Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική, για να θέσετε τους στόχους της Νέας Χρονιάς!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, κάνοντάς σας πιο δεκτικούς και εξωστρεφείς. Η ευνοϊκή της όψη με τον Άρη από τον Κριό, θα σας γεμίσει ενέργεια για να περάσετε στην εργασιακή δράση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη θα ξεκινήσει η εξέλιξη ορισμένων καινούργιων προβλημάτων ή η επιδείνωση αυτών που υπάρχουν ήδη. Αυτό θα είναι περισσότερο ορατό σε οικονομικά θέματα. Οι πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου υποδεικνύουν την αρχή δραστικών αποφάσεων που σχετίζονται με την οικογένεια και την εργασία.

Εάν ταξιδεύετε σήμερα, θα υπάρξει μια στιγμή έντασης που θα ξεπεραστεί γρήγορα. Η σημερινή έκπληξη μπορεί να σχετίζεται με ένα αγόρι ή με έναν νεαρό άνδρα, με την ανάγκη να αγοράσετε κάποιο δώρο και πολλά άλλα.

zvdia-zwdia-tarw

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που θα αφορούν την εργασία ή τα χρήματα. Η εμφάνιση νέων ανθρώπων στη ζωή σας θα είναι ένα ιδιαίτερο σημάδι. Σήμερα θα συναντήσετε φίλους, γείτονες ή γνωστούς για να ανταλλάξετε εντυπώσεις από τις εμπειρίες σας τις τελευταίες ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/01 Τετάρτη

Τα κύρια καθήκοντα όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα σχετίζονται με τις γυναίκες. Μερικά από αυτά θα είναι ευχάριστα, άλλα όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα και μπελάδες. Η σημερινή μέρα θα είναι συναισθηματικά ασταθής και γεμάτη ένταση.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια μέρα γεμάτη αγάπη, που θα είναι ιδανική για να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Το σπίτι σας θα είναι σημαντικό για εσάς και θα σας δώσει σταθερότητα και ασφάλεια. Την Τετάρτη, θα σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να αναπτύξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα βιώσετε εσωτερική δυσαρέσκεια ή απογοήτευση περισσότερο με τον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρξουν μικρά κέρδη. Σήμερα, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot