Αστρολόγος προβλέψεις 02/03 Καθαρά Δευτέρα

erwtikes-27314-ζωδια

Αστρολόγος προβλέψεις 02/03 Καθαρά Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στους Διδύμους, θα πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα με επαφές και επικοινωνίες. Μιλήστε, συζητήστε, ελάτε κοντά με όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορείτε… Το επιτάσσει αλλά και το ευνοεί η μέρα!

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των πληροφοριών, συνεχίζει την ανάδρομη διαδρομή του στους Ιχθύες. Την Τετάρτη αναμένεται να μπει με την όπισθεν στα εδάφη του Υδροχόου.

Η περιέργειά σας θα πάρει στο εξής πιο διευρυμένες διαστάσεις. Μέχρι τις 9 Μαρτίου που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, φροντίστε να χειρίζεστε άμεσα ό,τι προκύπτει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τα σχέδια και τους στόχους που έχετε επικεντρώσει την προσοχή σας μέχρι τώρα. Να σταματήσετε αυτά που δεν έχουν αποδώσει. Αποφύγετε να ζείτε με ψευδαισθήσεις ή με μάταιες ελπίδες, καθώς η δυναμική των γεγονότων είναι πολύ υψηλή αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος για ρίσκα. Σήμερα μπορεί να έχετε μια συζήτηση ή συνάντηση με τους γονείς σας ή άλλους συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας. Εκεί μπορεί να υπάρξει κάποια περίσταση κατά την οποία θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες.

zwdia-zvdia-alexΗ Δευτέρα είναι ευνοϊκή για να κάνετε νέες γνωριμίες, που θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες φιλίες με ανθρώπους από τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολλά. Για κάποιους φέρνει την αγορά ενός δώρου, για τη γιορτή ή τα γενέθλια ενός άνδρα ή άλλη ειδική περίσταση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρούς λόγους μπορεί να έχετε… Μπορεί κατά τη διάρκεια της διαμάχης να σας ξεφύγει κάτι που θα έπρεπε να κρατήσετε μυστικό.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/03 Καθαρά Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα περιμένετε μάταια για σημαντικά νέα σχετικά με χρήματα. Θα έρθετε σε επαφή με κάποιον τραπεζικό, φορολογικό ή νομικό οργανισμό; Μπορεί να αισθανθείτε προσβεβλημένοι από τη στάση του υπαλλήλου στο πρόβλημά σας ή να απογοητευτείτε για άλλο λόγο. Η Δευτέρα θα είναι μια συναισθηματική ημέρα που θα θελήσετε να δείξετε πόσο βαθιά νιώθετε για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αγχωτική κατάσταση, με μια γυναίκα μεγαλύτερη από εσάς. Η μέρα υποδεικνύει συζητήσεις με ανθρώπους που θα συναντήσετε τυχαία ή θα σας επισκεφτούν στο σπίτι σας. Σήμερα θα έχετε την τάση να είστε ονειροπόλοι, να πετάτε στα σύννεφα. Πιθανόν αυτό να σας γλιτώσει από κάποια δυσάρεστα συναισθήματα!

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε τα επερχόμενα σχέδιά σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να έχουν σχέση με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από την οικογένειά σας. Η Δευτέρα θα είναι καλή ημέρα για συναισθηματικές και προσωπικές εμπειρίες. Θυμηθείτε να κάνετε μια σημαντική πληρωμή ή να εκπληρώσετε μια υπόσχεση.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/03 Καθαρά Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα νιώθοντας ανησυχία για ορισμένα γεγονότα. Σε γενικές γραμμές, θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε σχέδια που αφορούν το σπίτι ή τα περιουσιακά σας. Σήμερα μπορεί να προκύψει η ελπίδα για κάτι νέο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75