Αστρολόγος προβλέψεις 02/06 Κυριακή

imerisies-6314

Αστρολόγος προβλέψεις 02/06 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τους Διδύμους που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, διαχέει χαρά σε όλη την ατμόσφαιρα. Παραμείνετε ελαστικοί και τα σχέδιά σας θα αποκτούν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον!

Η Νέα Σελήνη αναμένεται να αναδυθεί αύριο το πρωί, στην 12η μοίρα των Διδύμων. Είναι η ιδανική στιγμή να εστιάσετε τις προθέσεις σας σε όσα θέλετε να εξελιχθούν στη διάρκεια του καινούργιου μήνα. Οι επικοινωνίες γίνονται με θετικό πρόσημο. Μην κουτσομπολεύετε ή σχολιάζετε, είναι σπατάλη της πνευματικής σας ενέργειας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βρεθεί σε αίσια όψη προς τον Πλούτωνα. Αυτή θα αποτελέσει τονωτική και ενεργειακή ένεση για όλα όσα επεξεργάζεστε. Απολαύστε και χαρείτε την ελευθερία και την ελαστικότητα που σας προσδίδει αυτή η ενέργεια!

Την Κυριακή, θα προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας με έναν άνδρα (ή με άνδρες) και κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με το πρόβλημα υγείας κάποιου άντρα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα αφορούν κυρίως τις γυναίκες και μπορεί να έχουν σχέση με συναντήσεις ή γεγονότα με άλλες γυναίκες.

Προσπαθώντας να αναπτύξετε νέες επαφές και γνωριμίες, προσέξτε να μην εντυπωσιαστείτε από την εμφάνιση ή τον τρόπο ζωής κάποιου ατόμου που θα γνωρίσετε σήμερα για πρώτη φορά. Αν ταξιδεύετε σήμερα, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει με το αυτοκίνητο σας ή με το μεταφορικό μέσο που θα χρησιμοποιήσετε.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 02/06 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τα λόγια κάποιου συγγενή ή φίλου. Υπάρχει μια πιθανότητα να προσκληθείτε σε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με φίλους ή συγγενείς. Διάφορα γεγονότα την Κυριακή θα απαιτήσουν να εξετάσετε πιο σοβαρά τις σημαντικές ενέργειες ή αποφάσειςγια τις επόμενες επτά ημέρες. Μην ανησυχήσετε για τυχόν μεγάλες προσδοκίες τις επόμενες μέρες και δραστηριοποιηθείτε για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας.

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια ήρεμη μέρα. Είναι πιθανό να δεχτείτε μια επίσκεψη στο σπίτι σας ή να προσκληθείτε κάπου. Η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες και προφητικά όνειρα. Αυτή η μέρα θα είναι σημαντική για τα επερχόμενα γεγονότα στη ζωή σας. Μην ψάχνετε εξήγηση για όσα θα βιώσετε σήμερα.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές και προσωπικές εμπειρίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα ξεκινώντας μια καινούργια φιλική σχέση. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα σας δώσουν μεγάλη ελπίδα για το εγγύς μέλλον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/06 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων; Θα αφιερώσετε την Κυριακή σας σε μια γυναίκα του στενού περιβάλλοντος σας που θα θέλει να σας μιλήσει ή θα χρειαστεί τη βοήθεια σας. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν στην οικογένεια σας σήμερα θα οφείλονται σε έλλειψη ανοχής, στην τάση να μη γίνονται παραχωρήσεις, και να μην συζητάτε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για εργασίες που απαιτούν υπευθυνότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia