Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Λέοντα που βρίσκεται ο πολεμιστής πλανήτης, ενεργοποιεί τη δημιουργικότητά σας. Έτσι είστε πιο δραστήριοι σε ό,τι κι αν κάνετε!

Σήμερα έχουμε Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Στο ίδιο ζώδιο αναδύεται και η Νέα Σελήνη, που έχει ισχυρότατη επίδραση και θα σας επηρεάζει για τα επόμενα δύο χρόνια!

Όλα περιστρέφονται γύρω από το σπιτικό και την οικογένεια. Αυτή είναι η στιγμή που δημιουργείτε θαυμάσιες αναμνήσεις. Να είστε παρόντες σε ό,τι καταπιαστείτε και να θέσετε τους στόχους σας για το μέλλον!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μια τεταμένη ημέρα, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Σήμερα θα δεχτείτε με ευκολία τις προκλήσεις των άλλων και θα αντιμετωπίσετε εύκολα διάφορες συγκρούσεις.

Θα είστε επιρρεπής σε λάθη, που θα είναι πιο δύσκολο να επιλύσετε. Δεν είναι μια κρίσιμη μέρα, αλλά θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη αυτοπειθαρχία στη συμπεριφορά σας, τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού σας.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη μπορεί να βιώσετε ιδιαίτερες στιγμές, αβεβαιότητα ή απλά να έχετε κακή διάθεση. Τέτοιες συναισθηματικές καταστάσεις θα προκαλέσουν εύκολα υπερευαίσθητες αντιδράσεις από μέρους σας. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, η Τρίτη θα σας φέρει σημαντικές επιτυχίες. Τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Μπορεί σήμερα να κάνετε κάποιες συζητήσεις συναισθηματικής φύσης με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Την Τρίτη, θα είστε σε θέση να επιτύχετε τη συμφιλίωση σε σχέσεις που έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να εκδηλώσετε ζήλια, νεύρα ή επιθυμία να επιβάλλετε την άποψή σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με μια χρόνια ασθένεια. Αυτό μπορεί να ισχύσει και για κάποιον συγγενή σας. Είναι πιθανό σήμερα να προκύψουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα στην οικογένειά σας. Εάν έχετε προβλήματα στο γάμο σας, σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικές καταστάσεις που σχετίζονται με προβλήματα και εμπειρίες από το παρελθόν.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Τρίτη

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη διάφορες δεσμεύσεις θα ενεργοποιήσουν την ανάγκη να κάνετε περισσότερες επαφές που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι και για ερωτικές εμπειρίες και σχέσεις. Η σημερινή μέρα προβλέπει σημαντικά γεγονότα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot