Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Κυριακή

imerisies-provlepseis-triti-29-4

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. από τη θέση του στον Λέοντα, ο ζωοδότης πλανήτης θέλει να έρθετε πιο κοντά με όσα σας δίνουν χαρά.

Εκφραστείτε, όσο πιο δημιουργικά και αισιόδοξα μπορείτε. Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αν θέλετε να αλλάξουν πράγματα, τώρα πρέπει να κάνετε την καλύτερη προσπάθειά σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Αιγόκερω. Μόλις έχει λήξει μια σύνοδό της με τον Πλούτωνα και περνά στην επόμενη με τον Κρόνο. Οι ισχυρές και αυστηρές παραδόσεις επικρατούν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη θα περάσει λίγες ώρες σε κενό πορείας, μέχρι το μεσημέρι που θα μπει στα εδάφη του Υδροχόου. Αύριο αναμένεται η Πανσέληνος… Η διάθεση αλλάξει, καιρός να αναθαρρήσετε και να κάνετε κάποιες αλλαγές!

chartomantia-098

Η Κυριακή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα. Αρκεί να την αντιμετωπίσετε με θετική διάθεση και αισιοδοξία, που θα μεταδώσετε και στους γύρω σας. Ενδεχομένως να έχετε πολλές συναντήσεις και να ανταλλάξετε διάφορες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην επιβάλλετε τη γνώμη ή το όραμά σας σε ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση. Δείξτε ότι μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή, καθώς πιθανότατα θα έχετε λόγους να το κάνετε. Συναισθηματικές εμπειρίες με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας είναι πιθανές.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αυτή η ψυχική διάθεση μπορεί να σας κάνει καλύτερους, αν και σε κάποιους θα προκαλέσει ευθιξία και πικρία. Την Κυριακή θα έχετε περισσότερες συζητήσεις ή συναντήσεις με συγγενείς ή φίλους. Θα λάβετε καλά νέα από τους ανθρώπους γύρω σας. Ενδεχομένως, να αγοράσετε λουλούδια ή ένα δώρο για μια περίσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή αποφύγετε να δεσμευτείτε σε σημαντικά σχέδια. Να είστε προσεκτικοί στις υποσχέσεις που θα δώσετε σε φίλους ή συγγενείς. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας ή έλλειψη ενέργειας. Η ερωτική ή η επαγγελματική ζωή ενός αγαπημένου προσώπου θα σας δώσει αφορμή για συζήτηση. Κάποιοι θα δρέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς των τελευταίων εβδομάδων ή μηνών.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Αύγουστος 20

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή προσπαθήστε να μην επιβαρυνθείτε με πολύ σημαντικά θέματα ή υποχρεώσεις. Θα περάσετε στιγμές προβληματισμού, που σχετίζονται με κάποιες πρόσφατες δυσκολίες. Θα αναζητήσετε διέξοδο ή νέες ιδέες, για την επίλυση ή σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Οι συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς, μπορεί να σας κάνουν να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε. Η σύγκρουση με έναν άνδρα θα σας προκαλέσει νευρικότητα, γιατί θα δυσκολευθείτε να υπερασπιστείτε την θέση σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή προσπαθήστε να δείτε με ειλικρίνεια τα λάθη και τις αδυναμίες σας. Πάνω από όλα, προσπαθήστε να αλλάξετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά όλα τα υπόλοιπα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με μια απροσδόκητη ευκαιρία. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα και τα προσωπικά σας αντικείμενα, ώστε να μην χαθούν ή ξεχαστούν σε διάφορα μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9