Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Παρασκευή

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από την αίσια θέση της στον δημιουργικό Λέοντα, σας κάνει πιο δεκτικούς σε καινούργια πράγματα. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό: Ίσως σας χρειάζεται κάτι νέο για να νιώσετε ικανοποίηση!

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη σε κενό πορείας στον Λέοντα. Γι’ αυτό ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, μέχρι να περάσει στην Παρθένο. Η ενέργεια θα γίνει πιο πρακτική και στιβαρή, ωθώντας σας να οργανωθείτε!

Ένα καλό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει πολύ, στην στήριξη όλων όσων αλλάζουν. Συνεχίστε την επεξεργασία τους, τα αποτελέσματα θα είναι αποδοτικά και θα σας ενθουσιάσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή, θα έχετε μια ευνοϊκή ευκαιρία να επιτύχετε σε κάτι που σας ενδιαφέρει ή να καταφέρετε μια σημαντική εξέλιξη στα θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σας στοιχεία. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για συνεργασία με άνδρες, όπως με συναδέλφους, πελάτες, επιχειρηματικούς συνεργάτες και άλλους. Η επιρροή των ανδρών στην εργασία ή την επιχείρησή σας θα έχει ευνοϊκή επίδραση στις δεσμεύσεις και τα σχέδιά σας. Η Παρασκευή θα είναι μια μέρα που θα θυμάστε λόγω μιας ιδιαίτερης ερωτικής εμπειρίας ή της επίλυσης ενός σημαντικού οικονομικού προβλήματος για εσάς.

Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε πολύ τυχεροί σήμερα, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσετε την καλοτυχία σας μόνο για δικό σας όφελος. Δεν σας έχει δοθεί γι’ αυτό. Σήμερα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τις προσωπικές σαςσχέσεις, γιατί θα είστε κατακλυσμένοι από τα συναισθήματα και τις εμπειρίες των τελευταίων ημερών. Αυτή η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Παρασκευή υποδεικνύει την επιτυχή πραγματοποίηση των σχεδίων και των στόχων σας. Σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για διασκέδαση, κάτι που πιθανότατα θα σας κάνει να αναζητήσετε φίλους ή συνεργάτες για να περάσετε μαζί τους το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους. Επίσης θα προκύψουν ευχάριστα συναισθήματα με τον/τη σύντροφό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω: Την Παρασκευή θα έχετε κυρίως συναντήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με γυναίκες από την οικογένεια ή τους φίλους σας. Σήμερα θα προκύψει ένα ευχάριστο γεγονός που θα έχει σχέση με μια γυναίκα. Θα προκύψει ένα σύντομο ταξίδι που θα αποτελέσει ευκαιρία για απροσδόκητα συναισθήματα και εμπειρίες. Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε με τον αδελφό, την αδελφή ή τα ξαδέρφια σας (αν έχετε).

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Οι ερωτικές και οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι συναισθηματικές και απρόβλεπτες την Παρασκευή. Όσοι από εσάς ταξιδεύετε σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Οι επαφές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για το σαββατοκύριακο. Μην παραμελείτε τη δουλειά σας, γιατί σήμερα μπορεί να σας φέρει μια σημαντική επιτυχία ή κέρδος.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά, αρκεί να μην επιβαρυνθείτε υπερβολικά σωματικά. Σήμερα, τυχόν συγκρούσεις θα οφείλονται στα δικά σας λάθη και παραλείψεις. Η μέρα φέρνει νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού και σημαντικά γεγονότα γύρω από τα παιδιά. Σήμερα αλλά και κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ευνοούνται σχέδια για σύντομα ταξίδια ή βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia