Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Τετάρτη

selhnh-karkinos

Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στην Παρθένο, σε αίσια όψη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Αυτή φροντίζει να διατηρείτε τη σκέψη και την καθημερινότητά σας σε σταθερό ρυθμό… Ευεργετική όψη!

Ο Ήλιος στην Παρθένο, έχει μια αισιόδοξη συνάντηση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Θα νιώσετε την επίδρασή της στα οικονομικά θέματα!

Η Πανσέληνος αναδύεται στα υδαρά εδάφη των Ιχθύων, αποτελώντας μια ανακούφιση. Τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους, καιρός να αντιληφθείτε τι έπεται!

zodia-taro-45

Οι Ιχθύες αφορούν την πίστη που πρέπει να έχετε προκειμένου να εξελιχθείτε. Μια σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, απαιτεί να συνειδητοποιήσετε όσα καλά έχετε. Μόλις ανασυνταχθείτε και προσαρμοστείτε, θα προχωρήσετε παρακάτω!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα προσπαθήσετε να έχετε περισσότερη ηρεμία. Θα κάνετε ένα διάλειμμα από τη χθεσινή ένταση και το άγχος. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, μπορεί να σας βοηθήσει. Αν έχετε ημιτελείς εργασίες και δεσμεύσεις, καλύτερα να εστιάσετε στην ολοκλήρωσή τους. Διαφορετικά σας περιμένουν εντάσεις και συγκρούσεις τις επόμενες μέρες.

zwdia-zvdia-alex
Καλό θα ήταν να μην είστε επικεντρωμένοι στη δική σας άνεση, αν και δεν θα είναι εύκολο. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα σε όσα είναι ευχάριστα για εσάς και στα ανάλογα για την οικογένεια. Στην ερωτική σας ζωή, αντιμετωπίστε πιο ρεαλιστικά και ήρεμα τις όποιες αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα εστιάσετε στις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε να λύσετε ένα πρόβλημα ή να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε να περιπλέξετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα αναγκαστούν να ασχοληθούν με σημαντικές συναντήσεις ή καθήκοντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αισθάνεστε ένταση και ανασφάλεια σε ό,τι κάνετε. Θα νιώθετε σαν να ακολουθείτε τη θέληση κάποιου άλλου, ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο στη ζωή ή τις επιθυμίες σας. Θα είστε ευαίσθητοι και εύθικτοι, που θα σας κάνουν καχύποπτους για τις πράξεις ή τα λόγια των φίλων σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου : Την Τετάρτη θα έχετε λόγο να χαρείτε ή θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι από κάτι που καταφέρατε. Ίσως ένα γεγονός στη ζωή κάποιου συγγενή να έχει θετικό αντίκτυπο και σε εσάς. Μια ευκαιρία θα εμφανιστεί απροσδόκητα και θα επιφέρει αλλαγές. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας πρέπει να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα ή σημαντικές πληροφορίες, από την περιέργεια κακόβουλων ανθρώπων.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα προκύψουν γεγονότα που αφορούν ταξίδια ή άτομα από άλλα μέρη. Και στις δύο περιπτώσεις, θα σας προκαλέσουν άγχος ή ανησυχία. Στην εργασία, θα δεσμευτείτε σε κάποιο εγχείρημα που έχει ήδη ξεκινήσει. Η μέρα ευνοεί τη διευθέτηση εγγράφων ή συμβάσεων οικονομικού χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9