Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τρίτη

erwtikes-7-7

Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης που βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 15 Μαΐου, αφορά τις φιλίες, τις ομάδες, τη δική σας ομάδα και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι αυτοί οι τομείς που μπορεί να έχουν αλλάξει μορφή και σύνθεση τους τελευταίους μήνες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, εστιάζοντας την προσοχή όλων σε θέματα σπιτιού και οικογένειας – ό,τι σας κάνει να νιώθετε βολικά και άνετα. Οι εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις του φεγγαριού με τη Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, διοχετεύουν αίσια ενέργεια προστασίας σε ό,τι κάνετε.

Η Σελήνη από τον Καρκίνο και ο Ερμής από τον Ζυγό, σχηματίζουν ένα Τ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό θα σας κρατήσει προσηλωμένους στους στόχους σας, χωρίς περισπασμούς. Συνεχίστε την καλή δουλειά, ολοκληρώστε τα όλα!

zodia-taro-45

Σήμερα Τρίτη θα έχετε μια μεταβαλλόμενη διάθεση, που θα φαίνεται περίεργη ακόμη σε εσάς. Θα έχετε σίγουρα ευκαιρίες για να χαρείτε, αλλά θα έχετε επίσης στιγμές απογοήτευσης, θλίψης ή μοναξιάς. Σκεφτείτε καλά ποια από τις δύο διαθέσεις θα τροφοδοτήσετε με τις ενέργειές σας. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αρνητικές τάσεις αυτής της ημέρας, θα είστε σε θέση να απολαύσετε ευχάριστες οικογενειακές εμπειρίες και τον έρωτα.

Θα λάβετε νέα ή κάποιο τηλεφώνημα που θα ξεκαθαρίσει τις ανησυχίες σας, για ένα σχέδιο σημαντικό για το μέλλον σας. Κάποιο απροσδόκητο χρηματικό ποσό ή μια οικονομική πρόταση μπορεί να κάνει την ημέρα αυτή ξεχωριστή για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη γενικά θα φέρει μια αναμενόμενη εξέλιξη. Εστιάστε την ενέργεια και την προσοχή σας στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Αυτή η μέρα φέρνει σημαντικά επιχειρηματικά ή επαγγελματικά γεγονότα. Αποφύγετε την απάτη, τη χειραγώγηση και τις ίντριγκες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα βασιστείτε στη βοήθεια ή τη συμβουλή ενός άνδρα. Θα έχετε επιτυχίες στα καθημερινά σας καθήκοντα. Αλλά καλό θα είναι να μη γίνει μέσα από συγκρούσεις και την επιβολή της θέλησής σας. Η ένταση στη σχέση σας με έναν άντρα μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες αντιδράσεις από την πλευρά του.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, καλό θα ήταν σήμερα να βάλετε σε μια τάξη τα έξοδά σας. Θα έχετε κάποια μικρά κέρδη ή ευκαιρίες για αυτά. Την Τρίτη θα έχετε επαφές με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο που δεν μένει στο σπίτι σας. Βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη, ειδικά εάν είναι νεότερος από εσάς και δεν έχει τις απαραίτητες εμπειρίες στη ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε πιο αργοί στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Θα θέλετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε πριν κάνετε κάτι, που μπορεί να μη γίνει σήμερα. Θα είστε διατεθειμένοι να αναβάλλετε τα καθήκοντά σας για αύριο. Κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει μια σύντομη στιγμή πανικού και άγχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087