Αστρολόγος προβλέψεις 02/11 Σάββατο

erwtikes-10314

Αστρολόγος προβλέψεις 02/11 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Διαμένει εκεί σχεδόν δύο χρόνια, του απομένει ένας χρόνος ακόμη. Μην αμελείτε όσα απαιτούν την προσοχή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω σήμερα. Η συνάντησή της με τον Κρόνο, σας θέτει σε εγρήγορση και υπευθυνότητα. Αργότερα, η Σελήνη θα συναντηθεί και με τον Πλούτωνα. Η διαύγειά σας θα ενταθεί όσο αφορά τους στόχους σας!

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020. Μαζί θα ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο. Αρχίστε να προετοιμάζετε τα σχέδιά σας για την επόμενη χρονιά: Κάντε ξεκαθαρίσματα και εκκαθαρίσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε σημαντικές εργασίες ή αλλαγές, που σχετίζονται με το σπίτι σας. Κάποιες από τις ενέργειές σας μπορεί να απαιτήσουν αναπάντεχα ή απαραίτητα έξοδα. Οι συζητήσεις για προγραμματισμό μελλοντικών σας ενεργειών σε σχέση με κάποιο ακίνητό σας, θα προσανατολιστούν σε πρακτικά θέματα. Το Σάββατο να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις υποσχέσεις ή τις ενέργειες σας – ειδικά όσες σχετίζονται με μια γυναίκα στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες απρόβλεπτες αλλαγές ή περίπλοκες καταστάσεις σήμερα. Να περιμένετε ένα τηλεφώνημα ή επιστολή, από μια γυναίκα που θα έχει κάτι να μοιραστεί μαζί σας. Σήμερα, πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να έχετε κέρδη αλλά και απώλειες.

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο δεν θα έχετε σταθερή διάθεση. Θα έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι για την εξέλιξη κάποιων από τις υποθέσεις σας. Σήμερα θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει εκ των προτέρων, διότι θα προκύψουν διάφορες ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Σε γενικές γραμμές, οι εμπειρίες της σημερινής μέρας θα έχουν μια ιδιαίτερη αποστολή στη ζωή σας. Αποδεχτείτε τις και προσπαθήστε να κατανοήσετε το νόημά τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/11 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή κοινές δεσμεύσεις με μια γυναίκα. Η μέρα υποδεικνύει ευνοϊκές οικονομικές ευκαιρίες, εάν ασχοληθείτε με κάποια εργασία ή επιχείρηση. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα, θα σας κάνουν εχθρούς με κάποιον ή θα οδηγήσουν σε αποτυχία κάτι που ήταν σχεδόν βέβαιη επιτυχία για εσάς. Θα έχετε θετική επιρροή στις αποφάσεις ή στα σχέδια ατόμων στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με μια γυναίκα, πιθανότατα συγγενή σας. Κάποιο πρόσωπο στην οικογένειά σας μπορεί να χρειαστεί περίθαλψη. Πιθανόν να κάνετε μια συζήτηση για να βρείτε διέξοδο από μια δυσάρεστη κατάσταση, που αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Καλό θα ήταν σήμερα να προσέξετε την υγεία σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/11 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα χρειαστεί να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή και πίστη για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από κάποιες αρνητικές εμπειρίες που θα προκύψουν σήμερα. Εάν προγραμματίζετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, μπορεί να γίνετε μάρτυρες μιας δυσάρεστης σκηνής, διαμάχης ή σύγκρουσης. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, αλλά προσέξτε να μην αγνοείτε τη σημασία των οδικών σημάτων ή των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia