Αστρολόγος προβλέψεις 02/12 Κυριακή

imerisies-28314-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 02/12 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, χαρίζει σε όλους φιλοσοφική διάθεση, δεκτικότητα και κατανόηση. Το τετράγωνό του με τον Άρη από τους Ιχθύες, απαιτεί να υποστηρίζετε όσα λέτε με όραμα και πίστη!

Η Αφροδίτη θα περάσει από σήμερα στον Σκορπιό και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Αυτό που αποζητά, είναι αλήθεια και ουσία σε όλες τις δράσεις σας. Η θεά της αρμονίας είχε ξαναβρεθεί στον Σκορπιό στις 9 Σεπτεμβρίου, γύρισε ανάδρομη εκεί στις 5 Οκτωβρίου και επέστρεψε σε ορθή πορεία στις 16 Νοεμβρίου στον Ζυγό.

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, διαχέοντας στην ατμόσφαιρα δικαιοσύνη και συνεργατική διάθεση. Είναι η στιγμή να ακούσετε ποια είναι τα θέλω των άλλων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Κυριακή θα εκπλαγείτε από κάτι στην ερωτική σας ζωή, που μπορεί να σας προκαλέσει θλίψη ή νοσταλγία για κάτι που έχετε βιώσει στο παρελθόν. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα έχετε την προστασία της μοίρας – ακόμα και σε αγχωτικές στιγμές, σε ατυχήματα ή σε άλλες σύνθετες καταστάσεις.

Μην βασιστείτε σε νέες προτάσεις για δουλειά, για κάποια επιχείρηση ή μια δέσμευση σήμερα. Θα προβληματιστείτε με κάποια γεγονότα στη ζωή ενός νεαρού άντρα που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Αστρολόγος προβλέψεις

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να πάτε να συναντήσετε φίλους ή συγγενείς. Η σημερινή μέρα φέρνει μικρά έξοδα ή μικρά κέρδη. Να περιμένετε ενδιαφέροντα όνειρα, έντονη διαίσθηση ή προαισθήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Κυριακή θα είναι μια μέρα τεμπελιάς. Μπορεί να μιλήσετε για χρήματα ή για οικονομικά θέματα. Σήμερα θα έχετε περισσότερες επαφές με γυναίκες ή περισσότερες δεσμεύσεις μαζί τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Κυριακή θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή θα ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Ακούστε τις συμβουλές ή τις ιδέες μιας νεαρής γυναίκας. Σήμερα θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι εστιάζοντας σε σημαντικά καθήκοντα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Κυριακή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα ανεξάρτητα από τις δικές σας εντυπώσεις. Αξιοποιήστε αυτήν την ημέρα για να καθαρίσετε και να οργανώσετε το σπίτι σας και για να κάνετε συζητήσεις σχετικές με ιδιοκτησία. Ένα γεγονός στη ζωή ενός 35χρονου άντρα θα είναι αφορμή για περισσότερα τηλεφωνήματα και δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia