Αστρολόγος προβλέψεις 03/03 Τρίτη

oneira-oneirokritis-ermineia

Αστρολόγος προβλέψεις 03/03 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, ο πολεμιστής πλανήτης σας παράσχει ενέργεια και εστίαση για να προχωρήσετε όλα τα θέματά σας!

Ο Άρης αναμένεται να συναντήσει τον Δία και μετά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 20 και 23 του μήνα αντίστοιχα. Προετοιμαστείτε, γιατί τότε οι ενέργειές τους θα συνδυαστούν… Στο μεταξύ, η γενικότερη ατμόσφαιρα φροντίζει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει στην πορεία σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, γι’ αυτό αποζητάτε την ποικιλία. Να αποφύγετε τα κουτσομπολιά αλλά να συλλέξετε πληροφορίες και στοιχεία. Αυτά θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επαφές που σας είναι απαραίτητες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη ξεκινάτε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης: Καλό θα ήταν να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Φυσικά, η ολοκλήρωσή τους θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Αλλά το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε από σήμερα ένα καθορισμένο σχέδιο δράσης. Μπορεί να δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε οικονομικά έγγραφα, να έχετε απροσδόκητες δυσκολίες, πρόσθετες επιπλοκές και άλλα.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/03 Τρίτη

Σήμερα θα θέλετε να ικανοποιήσετε με κάτι ξεχωριστό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ειδικά τα παιδιά σας αν έχετε. Η μέρα μπορεί να απαιτήσει να πάρετε μια αναπάντεχη, πολύ κατηγορηματική απόφαση για το μέλλον σας – ή κάποιο ρίσκο. Μην φοβηθείτε αν βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για τέτοιου είδους ενέργειες. Την Τρίτη μπορεί να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε σε ένα γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής, με φίλους ή συγγενείς: Αρραβώνα, γάμο, γενέθλια και άλλα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε τις συνήθεις ανησυχίες για την πραγματοποίηση των καθημερινών σας σχεδίων. Εκεί θα επικεντρώσετε την προσοχή σας. Η σημερινή είναι καλή μέρα για να ανακάμψετε από μια αδιαθεσία. Η Τρίτη θα σας δώσει λόγο να χαρείτε, διαφορετικό για τον καθένα. Μπορεί να σχετίζεται με ένα ακριβό αντικείμενο ή περιουσιακό στοιχείο.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/03 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα αρχή, στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε αρκετά σαφή ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα μπορεί να απογοητευτείτε από φίλους ή γείτονες, με τη στάση τους απέναντί ​​σας, τον τρελό τρόπο ζωής τους ή κάτι άλλο. Σήμερα είναι πιθανό να χαρείτε με κάποιο γράμμα ή μήνυμα που περιμένατε.

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα για σας, από πολλές απόψεις. Μια πρόσκληση ή μια πρόταση θα σας εκπλήξει. Σήμερα να επιδιώξετε πράγματα σε πνευματικό επίπεδο. Θα είναι σημαντικό να μην αφήσετε καμία σκέψη ή ενέργεια να σας προκαλέσει πανικό. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει μόνο απώλεια και στασιμότητα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, συζητήσεις σχετικά με την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης και άλλα. Να είστε γενναιόδωροι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για τη σύλληψη ή γέννηση ενός μωρού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9