Αστρολόγος προβλέψεις 03/04 Τετάρτη

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

Αστρολόγος προβλέψεις 03/04 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Μαζί με τον Ποσειδώνα, ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στους Ιχθύες. Όλα αποκαλύπτονται, όσα ήταν κρυμμένα λαμβάνουν τώρα προσοχή. Να έχετε πίστη στα βήματα προόδου που κάνετε. Θα ενισχύσει τα επίπεδα επιτυχίας σας αν συλλέγετε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε!

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στους Ιχθύες, σε χάση. Είναι η τελευταία φάση του σεληνιακού κύκλου, για να προετοιμάσει τη Νέα Σελήνη. Αυτή θα αναδυθεί την Παρασκευή στον Κριό. Τώρα κάνετε τις εκκαθαρίσεις σας και ετοιμάζετε τις λίστες προθέσεών σας για τον καινούργιο κύκλο. Αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία και θα περάσει σε κενό πορείας. Τα μελλοντικά σας σχέδια αποκτούν εύνοια. Μετά το φεγγάρι θα περάσει στον Κριό: Να απολαύσετε το κάθε βήμα αυτής της διαδρομής, να χαρείτε την κάθε στιγμή!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη, θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συνομιλία με έναν άνδρα, πιθανώς λόγω κάποιων ενεργειών και γεγονότων στη ζωή ενός άντρα συγγενή σας. Σήμερα να περιμένετε ότι κάποια γεγονότα ή άτομα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα δημιουργήσουν ευχάριστα συναισθήματα στην καθημερινή σας ζωή.

Σήμερα, αποφύγετε να εμπλακείτε σε πράγματα που προσπαθήσατε να κάνετε πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν τα πετύχατε. Αν προσπαθήσετε τώρα, όχι μόνο θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα αλλά μπορεί να δημιουργήσετε και προβλήματα. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή ημέρα για ερωτικές εμπειρίες για τους άνδρες νεαρής ηλικίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/04 Τετάρτη

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα Τετάρτη να περιμένετε νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους από άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα, οι ερωτικές ή φιλικές σχέσεις σας θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον. Σήμερα, καλό θα ήταν να ξεχωρίσετε τις φιλικές από τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να παρέμβουν στην εργασία σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για ενέργειες και δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Την Τετάρτη, θα λάβετε νέα σχετικά με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Για πολλούς από εσάς, η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη σε προβλήματα με το νοικοκυριό σας, επισκευές εξοπλισμού, αυτοκινήτων και άλλα.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/04 Τετάρτη

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τετάρτη θα υπάρξει μια απρόβλεπτη εξέλιξη των σχεδίων σας. Σήμερα μπορεί να βιώσετε περίεργα γεγονότα. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές επαφές, συναντήσεις ή ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων μέσω διαδικτύου και άλλα. Στη δουλειά σας σήμερα θα έχετε περισσότερους πελάτες, περισσότερες συναντήσεις ή τηλεφωνήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή θα είναι μια συναισθηματική ημέρα. Θα βιώσετε διάφορες ερωτικές εμπειρίες. Αν δεν έχετε κάποιο/α σύντροφο, σήμερα μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία. Κάποια νέα που θα λάβετε σήμερα μπορεί είτε να σας στενοχωρήσουν ή να σας κάνουν να χαρείτε και θα σας γίνει μια πρόταση που θα απαιτεί γρήγορη ανταπόκριση.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66