Αστρολόγος προβλέψεις 03/05 Παρασκευή

erwtikes-30-6-14

Αστρολόγος προβλέψεις 03/05 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αγάπης βρίσκεται στον Κριό και σας βοηθά να έλξετε όσα χρειάζεστε για να σημειώσετε πρόοδο. Οι τωρινές σας δράσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη των καταστάσεων!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Κριό. Άρα είστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι να χειριστείτε τα θέματά σας. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ξεκαθαρίσει τη θέση σας προς τα ζητούμενά σας. Επίσης, θα κατασταλάξετε για όσα δεν θέλετε!
Μιας και η Σελήνη είναι στο τελευταίο στάδιο της χάσης, είναι κατάλληλη στιγμή να ετοιμάσετε τη λίστα των μελλοντικών σας προθέσεων. Το φεγγάρι θα βγει από το κενό πορείας και θα περάσει στον Ταύρο αύριο, όπου και θα αναδύσει τη Νέα Σελήνη!

Αστρολόγος προβλέψεις 03/05 Παρασκευή

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα βιώσουν ανησυχία ή ένταση που σχετίζεται με κάποιο οικονομικό θέμα ή έγγραφο. Σήμερα, θα εκπλαγείτε από μια καινούργια φιλική σχέση ή από τις ενέργειες των φίλων σας.

zodia-taro-45

Οι αποφάσεις που θα πάρουν σήμερα οι συγγενείς σας που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα σας ανησυχήσουν ή θα τις θεωρήσετε λανθασμένες. Τα άτομα ηλικίας άνω των 35 ετών θα πρέπει να προσέξουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις που επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Παρασκευή θα έχετε συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς. Είναι πιθανό να προκύψει μια σημαντική δουλειά ή μια επαγγελματική συζήτηση. Θα συμβεί κάποιο ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό, ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Θα έχετε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για να τις υλοποιήσετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/05 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ανθρώπων που γνωρίζετε. Την Παρασκευή θα βιώσετε στιγμές ανησυχίας που θα σχετίζονται με το σπίτι σας ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Σήμερα καλό θα ήταν να εξετάσετε σοβαρότερα τις ενέργειές σας ή τις αποφάσεις σας που αφορούν την ερωτική σας ζωή.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις με παιδιά ή νέους. Στην ερωτική σας ζωή, θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση, να απαντήσετε σε μια πρόταση ή να γνωριστείτε με τους φίλους (ή συγγενείς) του/της συντρόφου σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια συναρπαστική μέρα με πιθανές ευχάριστες εμπειρίες κάθε είδους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα είστε έτοιμοι για περιπέτειες και συναισθηματικές εμπειρίες. Θα έχετε διάφορες οικογενειακές δεσμεύσεις, αλλά θα σας λείπει η υπομονή για να τις φέρετε εις πέρας. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για δουλειά που δεν απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia