Αστρολόγος προβλέψεις 03/06 Δευτέρα

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολόγος προβλέψεις 03/06 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στους Διδύμους, όπου και θα αναδυθεί σήμερα η Νέα Σελήνη στη 12η μοίρα του ζωδίου. Οι Δίδυμοι διαθέτουν μια χαλαρή και φιλική ιδιοσυγκρασία, πάντα έχει πολλά να κάνει και να πει!

Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και μια όψη αντίθεσης με τον Δία από τον Τοξότη.

Είναι πολλά αυτά που συντελούνται και είναι σε εξέλιξη. Γι’ αυτό χρειάζεστε πρόγραμμα που θα το τηρείτε, με την απαραίτητη ελαστικότητα προκειμένου να προσαρμόζεστε στις συγκυρίες. Αν δεν έχετε πρόγραμμα, το πιο πιθανό είναι να περιφέρεστε άσκοπα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα κάποιοι από εσάς που είστε γονείς θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα σχολείο ή κάποιο άλλο σημαντικό ίδρυμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών σας. Θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες που έχετε για σήμερα. Οπότε πρώτα απ’ όλα, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη θετική σας διάθεση και τη δύναμη του πνεύματός σας.

Τη Δευτέρα θα λάβετε κάποια νέα οικονομικής φύσης, που πιθανόν θα έρθουν μέσω φίλων ή ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή καθημερινά. Στην ερωτική σας ζωή, να είστε προσεκτικοί, αλλά να αποφύγετε εκδηλώσεις ζήλιας ή περιττή καχυποψία.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 03/06 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τη Δευτέρα θα έχετε καλή διάθεση. Ο λόγος αυτής της θετικής αλλαγής μπορεί να είναι σημαντικά νέα, μια συνάντηση ή κάποιο άλλο γεγονός. Σήμερα είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για την εξέλιξη των γεγονότων. Μια συζήτηση με φίλους ή συναδέλφους μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Δευτέρα θα είναι μια μέρα δραστήρια και γεμάτη αποφασιστικότητα. Σήμερα είναι σημαντικό να κρατήσετε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο και να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας. Σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση σχετικά με μια συζήτηση ή μια επίσκεψη που σχεδιάζετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε ενθουσιασμένοι για διάφορα θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος, καθώς και για επαφές με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Σήμερα, διάφορα απροσδόκητα αλλά ευχάριστα γεγονότα θα βρουν έναν τρόπο να σας εκπλήξουν. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους στη ζωή σας, τότε είναι καιρός να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας μαζί τους.

Μία από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα αφορά οικονομικά θέματα ή έγγραφα. Οι οικονομικές σας σχέσεις με τις γυναίκες θα εξελιχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκά. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν τη Δευτέρα θα είναι ευχάριστες και θα σας φέρουν θετικά συναισθήματα. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για ερωτικές επαφές με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia