Αστρολόγος προβλέψεις 03/07 Τετάρτη

diakopes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 03/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Λέοντα που βρίσκεται ο επικοινωνιακός πλανήτης, ενισχύει τη δημιουργική σκέψη. Ο Ερμής μειώνει ταχύτητα για να γυρίσει ανάδρομος την Κυριακή.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει επιστρέψει στον Καρκίνο, όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Γι’ αυτό ο μήνας θα διέπεται από δημιουργικές εναλλαγές, καθώς θα επαναρρυθμίσετε τις κατευθύνσεις σας!

Η Αφροδίτη θα ανοίξει τη μέρα στους Διδύμους αλλά αργότερα θα περάσει στον Καρκίνο. Από τις 9 Ιουνίου μέχρι σήμερα, σας βοήθησε να έρθετε κοντά με όσα και όσους έπρεπε να προσεγγίσετε. Η θεά της αρμονίας στον Καρκίνο μέχρι τις 27 του μήνα, θα σας ωθήσει να εφαρμόσετε όσα μάθατε προκειμένου να πετύχετε τα ζητούμενά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στον Καρκίνο βρίσκεται και η Σελήνη. Μόλις μία μέρα μετά τη Νέα Σελήνη (και την Έκλειψη Ηλίου), είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η άνεσή σας στα θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι στο επίκεντρο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα σας βάλει σε ορθή πορεία. Αργότερα το φεγγάρι μπαίνει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στον Λέοντα και να τονώσει την ενέργειά σας!

Την Τετάρτη, θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα γύρω σας και να ενεργήσετε αργά, προσεκτικά, χωρίς να βιαστείτε ή να αδιαφορήσετε. Η σημερινή είναι μια μέρα γεμάτη σκληρή δουλειά και επαφή με την πραγματικότητα στην καθημερινότητά σας. Αύριο μπορείτε πάλι να αρχίσετε να ονειρεύεστε, να φαντάζεστε ό,τι θέλετε αλλά σήμερα θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι στο έδαφος.

Οι χαμένες ευκαιρίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο λόγω της ανάγκης να εξελιχθούν με πρακτικό τρόπο.  Την Τετάρτη, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, να συναντηθείτε με αγνώστους ή τις συζητήσεις με γείτονες.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 03/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα να περιμένετε ότι θα βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία, ένα έγγραφο ιδιοκτησίας που αποτελεί δέσμευση ή πρόβλημα για εσάς. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με γνωστούς ή φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Προγραμματίστε συναντήσεις μαζί τους τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τετάρτη θα επαναξιολογήσετε την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε γεμάτοι με καλά προαισθήματα, τα περισσότερα από τα οποία θα γίνουν πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή την εργασία σας. Αφήστε τη διασκέδαση για αύριο.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να έχετε επαφή με μια παλιά ερωτική σχέση ή έναν παλιό σας φίλο. Θα επιστρέψετε σε ευχάριστες αναμνήσεις και θα μπορέσετε να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα. Ζήστε κάθε στιγμή αυτής της ημέρας και απολαύστε την με ευγνωμοσύνη. Μην τα παρατάτε ποτέ και φροντίστε πάντα να έχετε έτοιμο κάποιο εναλλακτικό σχέδιο.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/07 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα. Τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχετε κάνει όλο αυτόν τον καιρό θα έρθουν αργά αλλά θα είναι σημαντικά για εσάς. Θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Καλό θα ήταν οι ενέργειες σας να ακολουθήσουν τη φυσική ροή των πραγμάτων.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia