Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Δευτέρα

feng-shui-toy-ploytoy

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Και τι πιο αίσιο από το να αναδύεται σήμερα η Πανσέληνος – και μάλιστα στα εδάφη του καινοτόμου Υδροχόου… Στη φάση της Πανσελήνου, η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν μια αντίθεση που φέρνει τα πάντα στο φως!

Όλα αφορούν την αφύπνιση και εύρεση τρόπων για καλύτερες αλληλεπιδράσεις. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε, τώρα διαφωτίζονται: Οι επαφές που πρέπει να κάνετε, ο τρόπος που θα τις κάνετε. Πολλοί οικονομικοί στόχοι μπορεί επίσης να υλοποιηθούν!

Ο Ήλιος στον Λέοντα και η Σελήνη στον Υδροχόο, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Πρόκειται για ένα στιβαρό Τ-τετράγωνο, που σας προκαλεί να οργανωθείτε με καινούργιους τρόπους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στην αρχή της νέας εβδομάδας πολλοί θα εμπλακείτε πιο σοβαρά στις αλλαγές που έρχονται στην οικογένειά σας. Μπορεί να είναι η προετοιμασία ενός γάμος, μια γέννηση, ένας χωρισμός… Ίσως μια οικογενειακή συγκέντρωση για μια σημαντική περίσταση. Η μέρα ευνοεί τις δικαστικές διαμάχες, ειδικά αν αφορούν ιδιοκτησία. Επίσης ευνοεί τα επαγγελματικά, την έναρξη μιας νέας δουλειάς ή την μετακίνηση σε νέα θέση. Σήμερα οι πραγματικοί ηγέτες θα ξεχωρίσουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Αύγουστος 20

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, ώστε να μην σας παραπλανήσουν στη λήψη αποφάσεων. Η Δευτέρα ευνοεί τις ερωτικές εμπειρίες με ένα άτομο που ζει μακριά. Μια σύγκρουση με μια γυναίκα θα χαλάσει την διάθεσή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα που θα φέρει επιτυχία. Θα απολαύσετε τους κόπους σας των τελευταίων ημερών. Σε γενικές γραμμές, να περιμένετε μια ευχάριστη και συναισθηματική μέρα. Οι ερωτικές σχέσεις με άτομα στα ζώδια των Δίδυμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού κρύβουν εκπλήξεις.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Ξεκινήστε την εβδομάδα με καλή διάθεση, ανεξάρτητα από γεγονότα που βιώσατε το σαββατοκύριακο. Η μέρα φέρνει μια πρόταση που θα είναι δελεαστική, αλλά μην βιαστείτε να δεσμευτείτε. Πρόκειται να κάνετε μια συζήτηση ή να λάβετε μια σημαντική απόφαση που αφορά το σπίτι σας. Θα λάβετε σημαντικά νέα, έγγραφα ή προτάσεις που σχετίζονται με την εργασία σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα ευνοεί τις κοινωνικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές επαφές. Μην κλείνεστε σπίτι και μην απομονώνεστε. Είναι ευνοϊκή μέρα για να επισκεφθείτε ένα κυβερνητικό, τραπεζικό, φορολογικό, νομικό ή άλλο ίδρυμα. Θα προγραμματίσετε εκδηλώσεις και συναντήσεις για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Εάν πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση, μην τρέφετε αυταπάτες. Δώστε προσοχή σε υποσχέσεις που στην πραγματικότητα είναι ανέφικτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65