Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω, γι’ αυτό επεξεργάζεστε και αναμένετε αυτά που έπονται. Κάποιες νέες συγκυρίες θα απαιτήσουν πιο κάθετες πρακτικές!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα. Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκαθαρίσετε με τα μικροπράγματα της καθημερινότητάς σας. Οργανωθείτε και υιοθετήστε πιο υγιείς συνήθεις, η ατμόσφαιρα ευνοεί καθετί προσγειωμένο και πρακτικό!

Θα βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς. Νιώθετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, γι’ αυτό μην αφήσετε εκκρεμότητες. Η Σελήνη θα σχηματίσει αίσιες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αργότερα θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην επιτρέψετε στη δυναμική των γεγονότων να σας προκαλέσουν σύγχυση ή αμηχανία. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σήμερα για όσους οδηγούν, ανεξάρτητα από την απόσταση που θα καλύψουν. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους. Θα σχετίζονται με την επίλυση διαφόρων προβλημάτων, κυρίως ιδιοκτησίας. Σήμερα θα έχετε πολλές επαφές που θα σας φέρουν γνωριμίες με διάφορους τύπους ανθρώπων και θεμάτων: Όπως η ανατροφή, ο τρόπος ζωής, ο πολιτισμός και η επικοινωνία. Μια παλέτα διαφόρων χαρακτήρων και προσωπικοτήτων…

Σήμερα πολλοί από εσάς μπορεί να ξυπνήσουν ενθουσιασμένοι, από ένα περίεργο όνειρο με κάποιο πρόσωπο που έχει αποβιώσει. Το Σάββατο μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα, ειδικά όσο αφορά καινούργια ραντεβού ή συναντήσεις με παλιούς φίλους. Σήμερα δύσκολα θα εκπλαγείτε με ό,τι και αν συμβεί… Αλλά στην πραγματικότητα όλα είναι πιθανά, σωστά;

taro-zodia-76

Εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Οι εκπλήξεις της σημερινής μέρας θα σας φέρουν σε μια νέα κατάσταση ή θέση. Θα πρέπει να πάρετε μια επείγουσα απόφαση ή να αντιδράσετε στην κακόβουλη συμπεριφορά κάποιου. Μπορεί να έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση ή να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, πράγμα που θα σας κάνει να νιώθετε ευαίσθητοι και εύθικτοι. Κρατήστε υπό έλεγχο τις σκέψεις σας, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με συναισθήματα οργής ή την επιθυμία για σύγκρουση. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Σάββατο

Τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Θα εμπλακείτε στις ζωές τους μέσω γεγονότων και συναισθημάτων. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να μην αντιμετωπίσετε τα γεγονότα της σημερινής μέρας με αμφιβολίες ή υπερβολικές ελπίδες. Η σχέση σας με κάποιον/α σύντροφο θα περιπλακεί κάπως σήμερα.

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας πιέσει σωματικά ή ψυχολογικά σήμερα. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής και η ψυχολογική σας κατάσταση ακόμη πιο ασταθής. Θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με άτομα νεότερης ηλικίας ή με παιδιά. Η προσπάθεια κάποιου να σας χειραγωγήσει ή να σας εξαπατήσει, θα προκαλέσει δικαιολογημένα το θυμό σας. Αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε ανεξέλεγκτα. Τα καλά γεγονότα σήμερα θα σχετίζονται με την ευκαιρία που θα σας δοθεί να πραγματοποιήσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό έργο.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας το Σάββατο. Αυτό που υποδεικνύει το σύμπαν για εσάς, είναι σίγουρα καλύτερο από ό,τι σχεδιάζατε. Η σημερινή μέρα φέρνει τύχη στη ζωή σας. Τα περισσότερα από τα σχέδια και τις προσδοκίες σας θα σχετίζονται με το σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός, που σχετίζεται με έναν άντρα συγγενή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia