Αστρολόγος προβλέψεις 03/09 Δευτέρα

A metallic chain with an explosed link.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/09 Δευτέρα

Τη Δευτέρα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και θετική μέρα, με ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι σας ή χαρούμενα νέα από άτομα της οικογένειάς σας.

Παρακολουθήστε τα νέα και τα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας. Περιέχουν προειδοποιητικά μηνύματα για αλλαγές τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.

Οποιαδήποτε ευχάριστη έκπληξη είναι δυνατή σήμερα. Μια τηλεφωνική συνομιλία ή μια επιστολή από κάποιον από άλλη τοποθεσία θα σας εκπλήξει.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι μέχρι στιγμής τρέφατε κάποια μάταιη ελπίδα ή βασιζόσασταν σε μια ανειλικρινή υπόσχεση. Η μέρα θα είναι καλή για σας, αρκεί να είστε έτοιμοι να δείτε τα πράγματα γύρω σας όπως είναι στην πραγματικότητα. Η μέρα υποδεικνύει κάποιο σημαντικό νέο ή γεγονός που αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε κάποια έξοδα που αφορούν ένα παιδί ή κάποιον συγγενή. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να αναλάβετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με νεαρά άτομα. Κάποια δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με έναν άντρα μπορεί να βαρύνουν τη διάθεσή σας.

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε απρόσμενες εμπειρίες που σχετίζονται με μια γυναίκα. Τη Δευτέρα, θα λάβετε μια σημαντική είδηση ​​που μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε απροσδόκητα τα σχέδιά σας. Η καλή τους εξέλιξη θα περιλαμβάνει κοινές ενέργειες με μια γυναίκα και την πιθανότητα να πάρετε χρήματα από εκείνη.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση ή μια σύγκρουση με έναν άνδρα. Σε γενικές γραμμές η Δευτέρα θα είναι μια τεταμένη ημέρα. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας. Είναι επίσης μια ημέρα με απροσδόκητη εμφάνιση ευκαιριών ή τύχης. Η σημερινή μέρα θα είναι ξεχωριστή για ερωτικές εμπειρίες, για το ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων στις ερωτικές σας σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098