Αστρολόγος προβλέψεις 03/11 Κυριακή

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις 03/11 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Σκορπιό, ο αισιόδοξος πλανήτης σας κρατά αφοσιωμένους σε ό,τι κάνετε!

Σε αυτό βοηθά και ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό. Εντείνει την προσοχή σας σε όσα χρειάζονται περισσότερη επιμέλεια. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα, στον Σκορπιό!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στον Υδροχόο. Από εκεί, θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για φίλους και ομάδες αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Μείνετε σε επαφή και συντονισμένοι με όσα τεκταίνονται. Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, ίσως φέρει μια έκπληξη ή αλλαγή στην ενέργειά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε ή να αναπροσαρμόσετε με πιο ρεαλιστικό τρόπο, τις δραστηριότητες που είχατε προγραμματίσει με παιδιά. Καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας, που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Την Κυριακή, η ερωτική σας ζωή δεν θα κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός στην προσωπική ζωή κάποιου άνδρα συγγενή σας.

Η σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να δοκιμαστεί, λόγω των πολύπλοκων γεγονότων στη ζωή του.  Η Κυριακή φέρνει νέες ιδέες ή ευκαιρίες, σε τομείς που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία, τις επιχειρήσεις, την κατάρτιση και άλλα. Όσοι γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού θα δουν να συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στην επαγγελματική τους ζωή.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 03/11 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Κυριακή θα είναι καλή μέρα για την εκπλήρωση επαγγελματικών δεσμεύσεων κάθε είδους. Σήμερα μπορεί να δεσμευθείτε για να ολοκληρώσετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας ή να αναλάβετε άλλα σημαντικά καθήκοντα για την οικογένειά σας. Οι συζητήσεις με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς, θα σας παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες. Η Κυριακή είναι καλή για να οργανώσετε τις δεσμεύσεις σας για την επόμενη εβδομάδα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή ενδείκνυται για να συζητήσετε τα σημαντικά σχέδια σας για την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να αποτελέσουν τη βάση ορισμένων αποφάσεων ιδιαίτερης σημασίας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Καλό θα ήταν να σκέφτεστε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, τις δυσάρεστες διαμάχες και κυρίως τις προσβολές. Μην μπαίνετε σε μπελάδες πριν καν ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα, που θα είναι σημαντική για εσάς.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να ξεκουραστείτε και να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Η επίσκεψη ή μια συζήτηση με μια γυναίκα, θα προκαλέσει κάτι ευχάριστο. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και ρομαντικές συναντήσεις, αρκεί να μην τρέφετε πολύ μεγάλες προσδοκίες. Κάποια γεγονότα από το παρελθόν θα αποτελέσουν τη βάση συζητήσεων ή αποφάσεων, που δεν θα απαιτήσουν κάποια επείγουσα ενέργεια από μέρους σας. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή εμπειρία, με ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/11 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα κάνετε μια συζήτηση ή θα συμμετέχετε σε κάποιο γεγονός που αφορά ένα παιδί. Αν προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να τα επιλύσετε. Σήμερα θα λάβετε κάποια νέα ή θα κάνετε μια συζήτηση, που θα σας δώσει αισιοδοξία γιατί θα είναι σημαντική για τα μελλοντικά σας σχέδια. Σήμερα μπορεί να αναστατωθείτε με νέα σχετικά με κάποιο άτομο που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia