Αστρολόγος προβλέψεις 03/11 Σάββατο

erwtiko-test

Αστρολόγος προβλέψεις 03/11 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο ειδήμων του καθήκοντος βρίσκεται στον Αιγόκερω, απ’ όπου φροντίζει να μην παρεκκλίνετε της πορείας σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα. Η θέση της αυτή σας βοηθά να διατηρήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η ενέργειά της ευνοεί την ολοκλήρωση περισσότερων υποχρεώσεων!

Σήμερα Σάββατο, θα είστε καχύποπτοι με τις πληροφορίες και τις προτάσεις που θα λάβετε από τους φίλους σας. Στην πραγματικότητα, την επόμενη εβδομάδα θα λάβετε κάτι καλό ή μια ευκαιρία.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πολλοί από εσάς θα περιμένουν μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για μια μικρή γιορτή. Σήμερα, αποφύγετε την επιδείνωση των προβλημάτων που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.

Αν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, σήμερα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε κέρδη στον προϋπολογισμό σας.

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με έναν άνδρα ή ένα παιδί στην οικογένειά σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για να λάβετε νέα για τους συγγενείς σας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τα χρήματα για τους άντρες νεαρής ηλικίας που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα είναι μια απρόβλεπτη αλλά συναρπαστική μέρα. Μπορεί να χρειαστεί αναπάντεχα να αγοράσετε ένα δώρο ή λουλούδια για μια γυναίκα ή να λάβετε κάτι ανάλογο. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών, από αυτά τα τρία ζώδια σήμερα μπορεί να κάνουν μια απρόσμενη αγορά για τον εαυτό τους.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι μια καλή και σημαντική μέρα για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Σήμερα, μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες ή νέες ιδέες που θα αποβούν επιτυχείς για εσάς. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών από αυτά τα τρία ζώδια θα λάβουν ενδιαφέροντα νέα σχετικά με τη δουλειά τους ή με κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχουν επαγγελματικές επαφές.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας σας ή θα πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση για κάποιους συγγενείς. Σήμερα, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε δεσμεύσεις ή γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή που ζει σε μια άλλη πόλη. Δυστυχώς, σήμερα είναι πιθανό να προκύψει μια απόφαση για προσωρινό ή οριστικό χωρισμό σε κάποιες γαμήλιες σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia