Αστρολόγος προβλέψεις 03/12 Δευτέρα

erwtikes-16314

Αστρολόγος προβλέψεις 03/12 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Ανοίγει τη μέρα της σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, με τους δύο πλανήτες στον Ζυγό. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εαυτό σας με τις ανάγκες των άλλων. Μπορείτε να εκφράσετε τις θέσεις σας, χωρίς να προκαλέσετε αναστάτωση. Χρειάζεται διπλωματία και συμβιβαστική διάθεση!

Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας για λίγο στον Ζυγό, για να περάσει αργότερα στον Σκορπιό. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα κι εσείς αλλά στη συνέχεια πρέπει να ενεργοποιηθείτε εστιασμένοι στον στόχο!

Η Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Περάστε την υπόλοιπη μέρα σε ετοιμότητα για όσα χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Δευτέρα θα εξετάσετε μια ιδέα ή μια πρόταση από έναν άντρα που πιθανόν θα ανήκει στον κύκλο των φίλων σας. Το πιθανότερο είναι ότι ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός τέτοιου ατόμου μπορεί να αποτελέσει τον λόγο για να σκεφτείτε σοβαρότερα τη δική σας ζωή. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για εργασία, για να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε διάφορες επαγγελματικές ή επιχειρηματικές υποχρεώσεις.

Εάν αυτή την περίοδο αναζητάτε εργασία, θα φανείτε τυχεροί σήμερα. Εάν αρρωστήσετε σήμερα, η ανάκαμψη και η θεραπεία σας θα διαρκέσουν περισσότερο. Τη Δευτέρα υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσετε να λάβετε κάποια χρήματα, ένα έγγραφο ή κάποιο δέμα από άλλη τοποθεσία.

Αστρολόγος προβλέψεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τη Δευτέρα, προετοιμαστείτε για τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα ή για την εμφάνιση νέων απρόβλεπτων περιστάσεων στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Σήμερα, η προσοχή σας μπορεί να επικεντρωθεί σε κάποιο γεγονός ή σε μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Κάποιο δραματικό γεγονός στη ζωή κάποιων γνωστών σας ή ένα τραγικό γεγονός στη δημόσια σφαίρα θα αποτελέσει αφορμή για να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα λάβετε σημαντικά νέα, κάποια επιστολή ή ένα δέμα τη Δευτέρα. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει συναντήσεις, γνωριμίες ή συνεργασίες με ξένους. Σήμερα θα ενθουσιαστείτε από τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Δευτέρα θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα σκεφτείτε ή θα εγκαταλείψετε κάποιες από τις ιδέες ή τα σχέδιά σας. Τα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας και η επίδραση αυτή μπορεί να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς ασχολούνται με ζητήματα που αφορούν την οικία ή την περιουσία τους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με αισιόδοξη διάθεση, πρόθυμοι να αναλάβετε περισσότερα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των προσωπικών και των ερωτικών σας σχέσεων. Θα λάβετε υποστήριξη ή μια ευεργετική επίδραση στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή από κάποιον άντρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-wroskopio-4