Αστρολόγος προβλέψεις 04/01 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-deytera-12-5

Αστρολόγος προβλέψεις 04/01 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της ομορφιάς και της αρμονίας συνεχίζει την παραμονή της στον Σκορπιό. Από τον Σεπτέμβριο που τον επισκέπτεται η Αφροδίτη, όλοι έχετε κάνει μια βαθιά ενδοσκόπηση. Αυτή σας βοήθησε να κατανοήσετε τα δεδομένα σας, ώστε να αρχίσετε να κάνετε βήματα προόδου!

Ο Ερμής θα αρχίσει τη μέρα από τις παρυφές του Τοξότη. Αργότερα θα περάσει στον Αιγόκερω.

Και η Σελήνη ανοίγει την ημέρα στον Τοξότη. Από εκεί σας βοηθά να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Αργότερα θα αρχίσετε να δίνετε κίνηση στους στόχους σας, καθώς το φεγγάρι θα περάσει στον Αιγόκερω. Αύριο θα αναδυθεί εκεί η πρώτη Νέα Σελήνη του 2019!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Παρασκευή να περιμένετε νέα, γεγονότα ή άλλες ενέργειες από άτομα εκτός σπιτιού. Η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη: Θα τείνετε να είστε απαισιόδοξοι ή να σκέφτεστε τα λάθη και τις αποτυχίες του παρελθόντος.

Για μερικούς από εσάς, η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα ιδιαίτερο γεγονός. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε προσωρινά μια δυσχέρεια ή μια δύσκολη κατάσταση την οποία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε γρήγορα.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα δώσετε μια υπόσχεση σε ένα παιδί ή σε ένα νεαρό άτομο ή θα έχετε μια άλλη σοβαρή δέσμευση με αυτούς. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εσάς, κατά την οποία θα συγκεντρώσετε πολλές πληροφορίες και εμπειρίες. Ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον άντρα θα προσελκύσει την προσοχή σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, να σας χειραγωγήσουν ή να σας εμπλέξουν σε ίντριγκες και τα λοιπά. Αποφύγετε τυχόν μηχανορραφίες ή ανέντιμες πράξεις που σχετίζονται με χρήματα, η απώλεια των οποίων θα είναι οδυνηρή. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε με κάποια νέα που δυστυχώς δεν θα είναι πάντα για καλό.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα προκύψουν κάποιες εκπλήξεις, που όχι μόνο θα αλλάξουν τα σχέδιά σας, αλλά θα αποτελέσουν επίσης τη βάση για νέα γεγονότα ευνοϊκά για εσάς. Θα προκύψει μια ευκαιρία που θα δώσει στην εξέλιξή των σχεδίων σας μια νέα, ευνοϊκή κατεύθυνση. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε μελοδραματικές καταστάσεις που αφορούν άλλους, γιατί σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι αρκετά ασταθής.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή σχέδια σήμερα με γυναίκες και άνδρες. Η εξέλιξη μιας ερωτικής ή συζυγικής σχέσης θα αποτελέσει αιτία για συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς. Η σημερινή μέρα φέρνει πολλές πληροφορίες σχετικά με γεγονότα τοπικής και παγκόσμιας σημασίας.

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot