Αστρολόγος προβλέψεις 04/02 Τρίτη

giati-den-tilefwnei

Αστρολόγος προβλέψεις 04/02 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον ειλικρινή Τοξότη, ο πολεμιστής πλανήτης ενεργοποιεί την ανάγκη σας να «ξέρετε»… Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!

Ο Ερμής είναι απασχολημένος στους Ιχθύες, προκειμένου να αναδείξει όσα είναι κρυμμένα. Είναι εμφανής η διάθεση για ενημέρωση. Ωστόσο, μειώστε την ταχύτητά σας… Γιατί ο Ερμής θα σας αναγκάσει να τα επαναλάβετε όλα στις 16 του μήνα. Ίσως είναι καλύτερα να παραμείνετε σιωπηλοί, μέχρι να περάσει και η ανάδρομη φάση του!

Και η Σελήνη από τους Διδύμους είναι σκυμμένη με το αφτί στο έδαφος! Θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και αντίθεσης με τον Άρη από τον Τοξότη. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τον όγκο πληροφοριών που λαμβάνετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη μην φοβηθείτε από το γεγονός ότι κάποια νέα πράγματα θα ξεκινήσουν στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να είναι Δευτέρα για να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι; Τις πρώτες πρωινές ώρες οργανωθείτε για νέες δραστηριότητες, νέες συναντήσεις και νέες καταστάσεις. Εάν περιμένατε θετική εξέλιξη για τα προβλήματά σας, μπορεί να απογοητευτείτε σήμερα… Μπορεί να έχετε χάσει την κατάλληλη στιγμή για να τα επιλύσετε. Τώρα θα πρέπει να εξετάσετε εκ νέου την κατάσταση και να βρείτε νέο τρόπο να την εξελίξετε.

Οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει άγχος ή πανικό σήμερα, θα είναι εξαιτίας παραλείψεών σας ή άσχημης συμπεριφοράς σας τις τελευταίες τρεις ημέρες. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από νέα, σχετικά με κάποιο γεγονός ή μια δυσάρεστη κατάσταση. Η Τρίτη θα σας εκπλήξει με μια είδηση, κάποιο γεγονός από μακριά ή μια αναπάντεχη ανάγκη να ταξιδέψετε.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα η μοίρα θα σας δώσει μια νέα ευκαιρία. Θα αποκαταστήσετε ή θα εναρμονίσετε σχέσεις που φαίνονταν συναισθηματικά τελειωμένες και άλλα. Η μέρα υποδεικνύει ευνοϊκές συνθήκες για επιτυχία, αρκεί να είστε γεμάτοι αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον σας. Θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή πληροφορίες, που σχετίζονται με ένα στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/02 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορείτε να έχετε καταστρώσει καλά και εφικτά σχέδια. Για το λόγο αυτό αποφύγετε την ένταση ή το άγχος, που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με που θα αφορούν χρήματα.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να δείτε κάποια όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει. Ανάψτε ένα κερί ή προσευχηθείτε για τις ψυχές των ανθρώπων που δεν είναι πλέον κοντά σας. Θα υπάρξει κάποια ένταση στην οικογένειά σας, που μπορεί να μην δικαιολογείται από τη συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων γύρω σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/02 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα προσπαθήστε να διατηρηθείτε σε καλή φυσική κατάσταση. Μην κάνετε πράγματα που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας. Στην εργασία σας θα προκύψει μια κατάσταση, που η επίλυσή της θα εξαρτηθεί από τον επαγγελματισμό και τις δεξιότητές σας. Σήμερα θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε το νόημα των πράξεων ενός νεαρού άνδρα που, κατά τη γνώμη σας, κάνει σοβαρά λάθη στη ζωή του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988