Αστρολόγος προβλέψεις 04/04 Πέμπτη

zwdia-astrologia

Αστρολόγος προβλέψεις 04/04 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη, φροντίζει να ανοίγει για όλους την πόρτα στο μέλλον. Διαχέει στην ατμόσφαιρα θετική ενέργεια – και πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην πρόοδό σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, όπου προετοιμάζεται για την αυριανή ανάδυση της Νέας Σελήνης. Κάθε χρόνο η Νέα Σελήνη στον Κριό την άνοιξη, σηματοδοτεί την έναρξη του νέου αστρολογικού έτους. Άρα δεν θέτετε στόχους μόνο για έναν μήνα, θέτετε για μια ολόκληρη χρονιά… Αυτή είναι η γραμμή αφετηρίας, η μέρα να αναλάβετε τον έλεγχο!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη, προσέξτε μια σύγκρουση στο χώρο εργασίας σας ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ίσως κάποιος σας συμπεριφερθεί σκληρά και επιθετικά ή σας εμπλέξει σε άλλα προβλήματα. Σήμερα, καλό θα ήταν να ολοκληρώσετε τα πράγματα που έχουν ήδη γίνει, δεδομένου ότι ορισμένες περιστάσεις θα οδηγήσουν σε επιτυχημένο τέλος.

Σήμερα θα χαρείτε με νέα ή με μια πρόταση που θα λάβετε από κάποιον έξω από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Την Πέμπτη μπορεί να λάβετε νέα για κάποιον χωρισμό στην οικογένεια κάποιων γνωστών σας που θα είναι η καλύτερη λύση και για τους δύο συζύγους.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/04 Πέμπτη

zodia-zwdia-9988
Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις. Την Πέμπτη θα προκύψει κάτι για το οποίο θα χαρείτε και θα είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Η παρουσία φίλων στη ζωή σας σήμερα θα σας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/04 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Θα έχετε δεσμεύσεις για τις οποίες θα έχετε το χρόνο να προετοιμαστείτε πριν ξεκινήσετε την υλοποίησή τους. Σήμερα, θα ξεκινήσετε κάτι νέο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε για την υγεία ενός κοντινού σας προσώπου. Θα χαρείτε με νέα που θα αφορούν ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Η έκπληξη της σημερινής μέρας θα συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με τα χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Πέμπτη, προετοιμαστείτε για περισσότερη δουλειά, για να διεκπεραιώσετε επείγουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Σήμερα, κάποια γεγονότα θα σας προκαλέσουν να αναλογιστείτε τις ενέργειες ανθρώπων που γνωρίζετε. Την Πέμπτη, αφιερώστε χρόνο για να εναρμονίσετε τις φιλικές ή τις οικογενειακές σας σχέσεις, δείχνοντας τα αληθινά σας συναισθήματα ή σεβασμό στο άλλο άτομο.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia