Αστρολόγος προβλέψεις 04/05 Σάββατο

file59309811_bec7fa8

Αστρολόγος προβλέψεις 04/05 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας παραμένει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι 18 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι μια ευκαιρία να επεξεργαστείτε σε βαθύτερο επίπεδο όσα θέλετε να οικοδομήσετε!

Σήμερα αναδύεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τη λίστα των ζητουμένων σας για αφθονία. Βάλτε τα θεμέλια και φυτέψτε τους σπόρους σας προς αυτή την κατεύθυνση. Με ρεαλιστική προσέγγιση και δουλειά, θα έχετε πιο θετικά αποτελέσματα απ’ όσα φαντάζεστε!

Αστρολόγος προβλέψεις 04/05 Σάββατο

Το Σάββατο, πολλοί από εσάς θα χαρείτε με νέα που θα είναι σημαντικά για την οικογένεια σας ή για κάποιους συγγενείς σας. Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν με ένα παιδί (όπου προκύψουν) δεν θα είναι καινούργια, αλλά σήμερα μπορεί να επιδεινωθούν ή να εξελιχθούν προς μια ανεπιθύμητη κατεύθυνση.

zodia-taro-45

Το Σάββατο θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη εργάσιμη μέρα, ειδικά για εκείνους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου ή για άτομα που έχουν τέτοιο ωροσκόπο. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες που σχετίζονται με μια κληρονομιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο θα είναι η ημέρα κατά την οποία θα προετοιμαστείτε για γεγονότα που περιμένετε να συμβούν την επόμενη εβδομάδα. Θα βιώσετε ενδιαφέροντα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή ή στο σπίτι σας. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν μια σημαντική ή χρήσιμη συνάντηση, μια συγκέντρωση σε δημόσιο χώρο και άλλα. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ένα ταξίδι, κυρίως κοντινό.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/05 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο θα είναι μια ημέρα γεμάτη αντιθέσεις κατά την οποία τα γεγονότα θα εξελιχθούν συναισθηματικά και απρόβλεπτα. Σήμερα μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τα γεγονότα ή τους άλλους ανθρώπους. Το Σάββατο, μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα σας καθησυχάσει σχετικά με μια σοβαρή ανησυχία σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε διάφορες ανησυχίες σχετικά με τα ταξίδια που θα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτού του σαββατοκύριακου ή στο εγγύς μέλλον. Πιθανόν να προκύψουν διαμάχες και δυσάρεστες συγκρούσεις στην οικογένεια σας που θα βιώσετε συναισθηματικά. Σήμερα, προσέξτε για λάθη ή ανακριβείς ενδείξεις στο σπίτι ή με συγγενείς σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στη σχέση σας. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί ή θα σας προσφέρουν ελπίδες για ευχάριστες μελλοντικές εμπειρίες. Σήμερα πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia