Αστρολόγος προβλέψεις 04/06 Τρίτη

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Αστρολόγος προβλέψεις 04/06 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο θεός του πολέμου βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό όλες οι δράσεις περιστρέφονται γύρω από την οικιακή ζωή και την ασφάλεια. Με τη Νέα Σελήνη να έχει αναδυθεί μόλις χθες, πρέπει να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τις προθέσεις σας προς αυτές τις κατευθύνσεις!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τους Διδύμους. Κινητήρια ενέργεια της ατμόσφαιρας είναι η περιέργεια και η ανάγκη να «ξέρετε»… Γι’ αυτό αντισταθείτε στις παρορμήσεις για κουτσομπολιό! Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο. Η δραστηριότητα αυξάνεται στα εδάφη του, αξιοποιήστε τη!

Στις παρυφές των Διδύμων βρίσκεται και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας. Κάτι θα ολοκληρωθεί ή θα λήξει σήμερα. Ο Ερμής θα περάσει αργότερα στον Καρκίνο, που είναι ήδη ο Άρης. Οι δυο τους θα συναντηθούν σύντομα… Αλλά επί του παρόντος εντείνουν τα θετικά στοιχεία του ζωδίου. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να νιώθετε βολικά και άνετα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη, θα έχετε να διεκπεραιώσετε περισσότερα καθήκοντα που αφορούν τη δουλειά και το σπίτι σας και δεν πρέπει να αναβληθούν. Οι περιστάσεις θα είναι με το μέρος σας και όταν υλοποιήσετε τα καθήκοντά σας θα έχετε και την ανάλογη στήριξη. Η έκπληξη της σημερινής μέρας θα σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με μια γυναίκα.

Όσοι από εσάς έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να φοβάστε να επισκεφτείτε έναν γιατρό και να ξεκινήσετε θεραπεία. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για τις οικονομικές υποθέσεις των ανδρών.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 04/06 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα προσπαθήσετε να μάθετε την αλήθεια για ένα ψέμα ή μια εξαπάτηση. Είστε έτοιμοι να πάρετε μια δύσκολη απόφαση που θα αφορά κάποιον συγγενή ή φίλο που σας έχει παραπλανήσει με κάποιο τρόπο. Την Τρίτη θα βιώσετε μια έκπληξη που θα έχει σχέση με νέα ή γεγονότα στην οικογένεια σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέα εγχειρήματα που αφορούν το σπίτι σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να μάθετε μια χρήσιμη καινούργια δεξιότητα ή για συναντήσεις με τους συνεργάτες σας. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε και να σχεδιάσετε το μέλλον της σχέσης σας.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας που αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή την εκπαίδευσή σας. Σήμερα θα επωφεληθείτε από κάποιες παλιές γνωριμίες, και από την ήδη αποκτηθείσα γνώση και εμπειρία σας. Η σημερινή μέρα ενθαρρύνει τα ραντεβού και τις ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ψέματα ή τη χειραγώγηση, γιατί θα αποτελέσει πρόβλημα για εσάς μελλοντικά.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/06 Τρίτη

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Τρίτη θα χαρείτε με κάποια χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, αλλά καλό θα ήταν να ασχοληθείτε μόνο με αυτά που μπορείτε να κάνετε χωρίς να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια. Την Τρίτη είναι πιθανό να προκύψουν κάποια επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια για κάποιο άλλο σημαντικό καθήκον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot