Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Πέμπτη

imerisies-10414

Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, σας ωθεί προς την μάθηση και το άνοιγμα σε καινούργιες εμπειρίες!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Είναι η καλύτερη θέση για χαρά και γιορτή: Οι ΗΠΑ γιορτάζουν τη Μέρα Ανεξαρτησίας τους. Ακολουθήστε την καρδιά σας και διασκεδάστε!

Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ερμή στον Λέοντα, βάζοντας σε τάξη τα σχέδιά σας. Ένα τετράγωνό της με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας κατακλύσει με ενέργεια. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Το κλίμα είναι αίσιο και ανέμελο, απολαύστε το!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη θα είναι μια πιο συναισθηματική ημέρα από την Τετάρτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφεθείτε σε απολαύσεις χωρίς να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των εξόδων σας. Στην πραγματικότητα, η προσοχή σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στο πώς θα ξοδέψετε σωστά τα χρήματα σας, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή να συναντήσετε φίλους. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες… Αλλά να είστε προσεκτικοί με την εμπιστοσύνη που θα δείξετε και με τις προσωπικές πληροφορίες που θα μοιραστείτε. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να βιώσετε ενδιαφέροντα αλλά περίπλοκα γεγονότα.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι. Θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε για ο,τιδήποτε και θα αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό δίλημμα. Είναι πιθανό να προκύψουν ορισμένες αντιφάσεις με τον / την σύζυγο σας ή τον προϊστάμενό σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Πέμπτη η γνωριμία σας με άτομα με τα οποία έχετε τους ίδιους στόχους, θα είναι ευεργετική και ευχάριστη. Αποφύγετε επικίνδυνα εγχειρήματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για προσωπικές εμπειρίες και για να οριστικοποιήσετε θέσεις και σχέδια.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια μάζωξη στο σπίτι σας ή να συναντήσετε φίλους. Σήμερα να περιμένετε νέα από κοντά και μακριά. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ευχάριστα, επιτυχημένα και ωφέλιμα ταξίδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει να καταβάλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια στην δουλειά σας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα, ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη μόνο από ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Αποφύγετε να μοιραστείτε τα σχέδιά σας με όλους. Θα θυμάστε αυτήν την ημέρα για κάτι καλό που θα συμβεί ή για μια σημαντική είδηση που θα λάβετε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot