Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Σάββατο

skorpios-kai-selini

Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας διαμένει στον Αιγόκερω μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, απ’ όπου απαιτεί να ωριμάσετε!

Στον Αιγόκερω συγκατοικούν οι Πλούτωνας, Δίας και Κρόνος. Η πρόθεσή τους είναι να ανανεώσουν, να ξεκαθαρίσουν και να ανακαινίσουν το «σύστημα». Είναι καιρός να κάνετε κι εσείς το ίδιο για τη ζωή σας, να γίνετε πιο υγιείς!

Η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και προάγει την παράδοση. Τιμήστε την έννοια της Ανεξαρτησίας, με κάθε τρόπο. Το βράδυ θα σχηματιστεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, που είναι ταυτόχρονα Έκλειψη Σελήνης. Μάθετε και ζήστε με τις καινούργιες προδιαγραφές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο ευνοούνται τομείς όπως η οικογένεια, η καριέρα και ο έρωτας. Αν αναπτύξετε τη φαντασία και δείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας, μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε αυτούς τους τομείς. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα για να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε συγκεκριμένες ενέργειες. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια υπέροχη μέρα.

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα συμμετέχετε σε συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Είναι πιθανό να βγείτε ή να ταξιδέψετε, για μια συνάντηση ή συγκέντρωση ευχάριστης περίστασης. Θα βιώσετε απροσδόκητα συναισθήματα από κάποια νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε.

Οι Κριοί να προσέξουν τυχόν απόπειρες εξαπάτησης ή λάθος πληροφορίες Τα άτομα στο ζώδιο του Λέοντα θα έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες, με ανθρώπους στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Οι Τοξότες θα έχουν θετική επικοινωνία με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μην βιαστείτε να αξιολογήσετε τα γεγονότα που θα βιώσετε. Αποφύγετε τους πονηρούς και τους υποκριτές, προσπαθήστε να είστε σωστοί και υπεύθυνοι στις σχέσεις σας. Οι Ταύροι να προσέχουν για τυχόν απώλειες ή κλοπές στα προσωπικά τους αντικείμενα, σε πληροφορίες, χρήματα ή φίλους. Τα άτομα στο ζώδιο της Παρθένου θα έχουν μια ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή και απρόσμενες εμπειρίες. Για τους Αιγόκερους, η μέρα φέρνει συζητήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα αναλάβετε καθήκοντα που θα πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Θα είναι ευνοϊκή μέρα για οικονομικά θέματα, τον προγραμματισμό μελλοντικών εξόδων ή επιπλέον εργασία με έξτρα εισόδημα. Σήμερα μπορεί να προκύψουν ανησυχίες ή προβλήματα υγείας που θα αφορούν τους συγγενείς σας. Τα άτομα στο ζώδιο των Διδύμων θα περιμένουν μοιρολατρικά την εξέλιξη των γεγονότων. Για τους Ζυγούς, η μέρα φέρνει αγάπη, αισθησιασμό, συναίσθημα και ρομαντισμό. Οι Υδροχόοι θα έχουν μια μέρα γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα, ενώ θα έχετε να ολοκληρώσετε πολλά καθήκοντα. Υπάρχει κίνδυνος να σπαταλήσετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε ασήμαντα πράγματα. Μην παραμελήσετε εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι, επισκευές και άλλα. Τα άτομα στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι ανυπόμονα, κάτι που θα προκαλέσει διαφωνίες και συγκρούσεις. Για τους Σκορπιούς, η μέρα φέρνει περισσότερες εργασίες στο σπίτι και λιγότερο ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση. Οι Ιχθύες θα χρειαστεί να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον – και να πάρουν μια δύσκολη απόφαση που αναβάλλουν εδώ και καιρό.

Διαβαστε το επομενο μερος των προβλέψεων για την έκλειψη της πανσεληνου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75