Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Κυριακή

erwtikes-15314

Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα, μιας και το σύμπαν διανύει την εποχή του Λιονταριού. Είναι η ιδανική περίοδος για να βάλετε καρδιά και ψυχή σε ό,τι κάνετε!

Η μέρα θα ανοίξει με τη Σελήνη στον Παρθένο. Θα είναι σε κενό πορείας, άρα σας δίνεται χρόνος να εστιάσετε στην άνεση και την χαλάρωσή σας!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό. Η εστίαση πέφτει στις σχέσεις, την αρμονία τους και τη συνεργατική διάθεση. Πολλά όμορφα πράγματα θα σας «ανοίξουν» από σήμερα, υπέροχη ενέργεια για να περάσετε την Κυριακή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα συμμετάσχετε σε συνομιλίες που θα αφορούν σχέδια και ιδέες. Πρόκειται για βελτιώσεις, ανακαινίσεις και άλλες δραστηριότητες σχετικές με την οικογένεια και το σπίτι σας. Θα είστε επίμονοι στις ιδέες και τις επιθυμίες σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου και είναι μέλη της οικογένειάς σας. Οι ανησυχίες που θα προκύψουν γύρω από κάποιον συγγενή σας, δεν θα διαρκέσουν πολύ. Ενδεχομένως να προκληθούν από βιασύνη και πανικό κάτω από απροσδιόριστες περιστάσεις.

Την Κυριακή θα βιώσετε ένα απροσδόκητο γεγονός, μια συζήτηση ή μια συνάντηση που θα σχετίζεται με ένα άτομο στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Τα νέα που θα προκύψουν σήμερα για την προσωπική και την ερωτική ζωή σας, μπορεί να σχετίζονται με γεγονότα του παρελθόντος ή του μακρινού μέλλοντος.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Κυριακή

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού και του Τοξότη: Θα
είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Η Κυριακή θα είναι σημαντική ημέρα, οπότε καλό θα ήταν να μην προκαλέσετε νέα προβλήματα στις σχέσεις σας κ.λπ. με τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Σήμερα απολαύστε τις μικροχαρές της ζωής και να είστε υπεράνω των δυσάρεστων συμβάντων που χαλάνε την ομορφιά της. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής ή να κάνετε πρόοδο στην προσωπική σας εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε συζητήσεις σχετικά με οικονομικά θέματα. Μπορεί να σχολιάσετε τα δικά σας λάθη ή λάθη της οικογένειάς σας σε αυτό τον τομέα. Προσέξτε μήπως σας κλέψουν ή μήπως ξεχάσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε δημόσιους χώρους. Σήμερα η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια.  Οι επαφές σας με ανθρώπους από κοντά και μακριά, θα αποτελέσουν τη βάση για διάφορα συναισθήματα και εμπειρίες. Ένα ραντεβού που θα βγείτε σήμερα, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για προσωπική σας εξέλιξη. Χωρίς να περιμένετε πολλά από αυτό, δώστε του την ευκαιρία να εξελιχθεί.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα χρειαστεί να συζητήσετε με συγγενείς ή φίλους για να επιλύσετε κάποιες συναισθηματικές παρεξηγήσεις. Θα λάβετε ένα χαρούμενο μήνυμα που θα αφορά έναν άντρα. Σήμερα θα απογοητευτείτε σε σχέση με τις προσδοκίες σας για μια γυναίκα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν, θα σχετίζονται με τυχαία σχόλια που θα σας δώσουν σημαντικές πληροφορίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66