Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Τρίτη

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Όλα εναπόκεινται σ’ εσάς, για να ορμήσετε μπροστά και να θέσετε τα απαραίτητα όρια!

Ο Άρης απαιτεί πρόοδο, με δομημένο σχέδιο. Οι Δίας, Πλούτωνας και Κρόνος παραμένουν στον Αιγόκερω, παράσχοντας τους κανόνες με τους οποίους πρέπει να δουλέψετε.!

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο, ακόμα ολόγιομη στην αρχή της ημέρας. Η εστίαση πέφτει στους ανθρώπους που συναντάται καθημερινά, σε όλους τους χώρους που κινείστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, προσφέροντάς σας ένα διάλειμμα. Θα βγει από αυτό όταν θα περάσει το απόγευμα στους Ιχθύες!

Η σημερινή είναι η τελευταία μέρα του Ερμή στον Καρκίνο. Θα περάσει στον Λέοντα όπου θα διαμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου. Μπαίνετε σε μια περίοδο πιο δημιουργική και εστιασμένη!

zwdia-zvdia-alex

Η Τρίτη θα είναι δύσκολη μέρα και ενδεχομένως να προκύψουν διάφορα προβλήματα. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, να απορριφθούν σχέδια και προτάσεις, να μην εκπληρωθούν υποσχέσεις που σας δόθηκαν. Αποφύγετε τις αλλαγές σε κάποιο εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Η μέρα ευνοεί τον προγραμματισμό και τις συζητήσεις που αφορούν τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Τυχόν αλλαγές στο σπίτι θα είναι επιτυχημένες, μόνο εάν τις έχετε προγραμματίσει σωστά εκ των προτέρων.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα προκύψει κάτι στο σπίτι που θα σας κάνει να χαρείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους πονηρούς και χειριστικούς ανθρώπους. Εστιάστε στην ερωτική σας σχέση και στην αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας καταβάλλει. Ατενίστε την μέρα με χαμόγελο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε ως το τέλος της εβδομάδας. Να περιμένετε ευνοϊκά νέα για χρήματα ή την αναβάθμισή σας στον εργασιακό σας χώρο. Θα καταλάβετε έγκαιρα τα ψέματα ενός ατόμου που προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Κάποιος/α στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα φέρει τύχη στη ζωή σας.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη μία από τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις σας θα αφορά κάποιον συγγενή. Θα χρειαστεί να ανεχτείτε την δυσάρεστη διάθεση ενός νεαρού ατόμου από την οικογένεια. Τυχόν δυσάρεστα νέα ή γεγονότα, δεν θα στοχεύουν στο να προκαλέσουν δράμα στη ζωή σας αλλά να κάνουν χώρο για νέα πράγματα που θα έρθουν. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με μια αλλαγή ή με μια δικαστική αγωγή.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/08 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα είναι σημαντική μέρα για τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποθέσεις. Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να χτίσετε και να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τον σεβασμό στις σχέσεις σας. Να ακούτε με κατανόηση τα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας και να μην είστε εγωιστές. Επικεντρωθείτε στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και μην σπαταλάτε χρόνο και πόρους σε ασήμαντα πράγματα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την δουλειά ή την επιχείρησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65