Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Παρασκευή

giati-den-tilefwnei

Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας και της αγάπης βρίσκεται στον τρυφερό Καρκίνο. Από αυτή τη θέση της προάγει την ομορφιά!

Η Αφροδίτη δίνει έμφαση σε ό,τι αφορά το σπιτικό και την οικογένεια. Σήμερα θα σχηματίσει ένα δυσχερές τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό. Ο καθένας θα θέλει περισσότερη προσοχή και… «Όλα να μένουν εντός του οικογενειακού κύκλου»!

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον ορμητικό Κριό. Η μέρα απαιτεί δράση και να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων. Στραφείτε σε όσα θα βελτιώσουν και τη ζωή των δικών σας ανθρώπων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή δείτε ποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει στη διάρκεια της εβδομάδας και αποφασίσετε τι θα ολοκληρώσετε και θα αναβάλλετε. Να έχετε αυτοπεποίθηση και πίστη στις αποφάσεις και ενέργειές σας. Συνειδητοποιήστε ότι η επιτυχία σας εξαρτάται μόνο από εσάς. Ωστόσο, μην αρνηθείτε βοήθεια ή συμβουλές από κάποιον που θέλει να προσφέρει. Ας μην δείξετε ότι ξέρετε και μπορείτε να κάνετε τα πάντα, είναι μια μέρα μάθησης και αυτοβελτίωσης. Μην επιδιώκετε μόνο τα δικά σας συμφέροντα. Να ενεργείτε με γνώμονα την αίσθηση δικαιοσύνης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/09 Δύσκολος διάλογος – Ερωτική διάθεση

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Παρασκευή δεν ευνοεί την εξέλιξη των σχεδίων που κάνατε νωρίτερα. Είναι μια σημαντική μέρα, με διάφορες προκλήσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάποιο πρόβλημα με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα θα σας επιβαρύνει ψυχικά και συναισθηματικά. Ακόμα κι αν αισθάνεστε θυμωμένοι με κάποιον, να θυμάστε ότι το μήνυμα της ημέρας είναι εντελώς διαφορετικό.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε συγκεκριμένα γεγονότα. Θα είναι σημαντικό να αποδεχτείτε τη φυσική πορεία των καταστάσεων, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει. Μπορεί να συναντήσετε άτομα που έχετε κοινό παρελθόν. Να αναμένετε δυναμική κοινωνική ζωή καθώς και ευκαιρίες στην καριέρα σας. Ενδεχομένως να κάνετε αγορές για το σπίτι ή τον εαυτό σας. Τακτοποιήστε εργασίες και δεσμεύσεις που αφορούν το σπίτι ή άλλο ακίνητο που σας ανήκει. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

dream

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα πρέπει να οπλιστείτε με πολλή υπομονή. Η απροσδόκητη εξέλιξη ορισμένων γεγονότων δεν πρέπει να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Αποφύγετε τον πανικό στη σχέση σας με έναν άνδρα. Η μέρα επιφυλάσσει ένα παράξενο και ανεξήγητο νόημα: Στόχος είναι να σας διδάξει να αποδέχεστε το ανεξήγητο. Προσοχή στα έξοδα που σκοπεύετε να κάνετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση για τις προσωπικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Μια σύγκρουση ή μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση απαιτεί άμεση λύση. Οι ευχάριστες εμπειρίες θα σχετίζονται με ταξίδια, κάποιο δέμα ή νέα που θα λάβετε από άλλη πόλη. Σε γενικές γραμμές, είναι ευνοϊκή μέρα για αναψυχή. Κάποιοι θα μετέχετε σε μια εκδήλωση με μεγαλύτερους συγγενείς ή με τους γονείς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia