Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Τρίτη

20121211-alternativa

Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Τρίτη

Την Τρίτη, διάφορες δεσμεύσεις θα σας δώσουν το έναυσμα για περισσότερες επαφές κυρίως με τους άνδρες.

Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι, για ερωτικές εμπειρίες και ζητήματα.

Η μέρα υποδεικνύει σημαντικά γεγονότα τόσο στην ιδιωτική σας ζωή όσο και στη δημόσια σφαίρα της χώρας στην οποία ζείτε.

zodia-taro-45

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εργασία και για την εξέλιξη των οικονομικών σας ζητημάτων. Σήμερα μπορεί να λάβετε χρήματα ή να διαπραγματευτείτε μια νέα πληρωμή (μισθό). Μπορεί να επισκεφθείτε κάποια τράπεζα, εφορία ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Τρίτη

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω την Τρίτη, θα αισθανθούν εξαντλημένοι, ανασφαλείς ή σε κακή διάθεση. Αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις θα προκαλέσουν υπερευαισθησία. Εάν κατορθώσετε να διατηρήσετε σταθερή τη συναισθηματική σας κατάσταση, η Τρίτη θα σας φέρει σημαντικές επιτυχίες. Οι νέοι άνθρωποι που θα συναντήσετε σήμερα θα έχουν μια ιδιαίτερη αποστολή στη ζωή σας.

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, μπορεί να βιώσετε δυσάρεστες στιγμές ή να έχετε συζητήσεις για ένα άτομο στην οικογένειά σας. Την Τρίτη θα είστε σε θέση να επιτύχετε τη συμφιλίωση σε σχέσεις που περνούσαν κάποια κρίση τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Σήμερα, αποφύγετε τη ζήλια ή την επιθυμία να επιβάλλετε τη θέλησή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/09 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα χρόνιας ασθένειας. Είναι πιθανόν να προκύψουν απροσδόκητα γεγονότα. Αν έχετε προβλήματα στο γάμο σας, σήμερα θα υπάρξουν νέα συναισθήματα γύρω από παλιά προβλήματα και εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh