Αστρολόγος προβλέψεις 04/10 Παρασκευή

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις 04/10 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Στον Ζυγό που βρίσκεται η θεά της αγάπης, νιώθει πολύ άνετα και βολικά. Απολαύστε κι εσείς την αλληλεπίδραση με τον κόσμο, τις θετικές ανταποκρίσεις. Σε περιόδους που επικρατεί κάποια ένταση, αυτή η επίδραση της Αφροδίτης λειτουργεί κατευναστικά σε όλους και όλα!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Τοξότη. Αυτό σας δίνει το περιθώριο να κάνετε μια ανάπαυλα. Ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε, συγκροτηθείτε, οργανώστε το πρόγραμμά σας!

Η Σελήνη θα λήξει το κενό πορείας της, όταν θα περάσει αργότερα στον Αιγόκερω. Τώρα αρχίζετε να συντονίζεστε με το περιβάλλον, γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί. Όσο η Σελήνη διαμένει στον Αιγόκερω, λειτουργείτε σωστά και ολοκληρώνετε καθετί που αρχίζετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να πατάτε γερά τα πόδια σας στο έδαφος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείξετε λίγη περισσότερη ευαισθησία και συναίσθημα στις σχέσεις σας. Απλά σήμερα το μυαλό σας δεν πρέπει να πετάει στα σύννεφα. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με έναν άντρα, που μπορεί να είναι συνάδελφος, διευθυντής ή πελάτης. Θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή στις οικονομικές σας σχέσεις με μια γυναίκα όπου μπορεί να συμβεί κάποιο λάθος, παρανόηση ή ακόμη και απάτη.

Τα σημαντικά γεγονότα της σημερινής μέρας θα σχετίζονται με ανησυχίες και προβλήματα που έχετε ήδη βιώσει. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να δείτε κάποιο φως στην επίλυσή τους. Από άποψη υγείας, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες κρίσεις κυρίως λόγω της αλλαγής εποχής. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα θα σας καταπονήσουν και μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας. Η σημερινή μέρα έχει θετική αύρα, οπότε να έχετε πίστη σε όσα βιώνετε σήμερα.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 04/10 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Παρασκευή δεν θα είναι η πιο επιτυχημένη μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σήμερα είναι πιθανό να είστε ασταθείς και πιο ευαίσθητοι, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με άλλους ανθρώπους. Σήμερα αποφύγετε εκδηλώσεις χειραγώγησης, ειδικά εάν θέλετε να καλύψετε τα προσωπικά σας λάθη, τις απώλειες ή τα συμφέροντά σας. Να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας και να προσέχετε τους υποκριτές. Προσπαθήστε να μην έχετε απώλειες σήμερα, η μέρα υποδεικνύει επιτυχία.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε ή να καλωσορίσετε επισκέπτες από άλλο μέρος. Οι νέες επαφές που θα κάνετε με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες, θα είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για εσάς. Τυχόν στιγμές θλίψης σήμερα, μπορεί να σχετίζονται με όνειρα ή άλλες εμπειρίες που περιλαμβάνουν άτομα που έχουν αποβιώσει. Θα χαρείτε με κάποιο τηλεφώνημα που θα λάβετε.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα, από υλική ή οικονομική άποψη. Σήμερα πολλοί από εσάς θα περάσουν μια δοκιμασία στο γάμο τους ή θα βιώσουν διάφορες εμπειρίες που θα σχετίζονται με κάποιο παλιό τους έρωτα. Το καλό είναι ότι η βασική εξέλιξη της ημέρας σας φέρνει θετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις που πρόκειται να ζήσετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα λαχείο.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή μπορεί να βιώσετε μια σύγκρουση στο χώρο εργασίας σας, ειδικά αν η δουλειά σας σχετίζεται με χρήματα. Να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις και τις κατηγορίες που θα εκτοξεύσετε. Καλό θα ήταν να περιμένετε υπομονετικά τις εξελίξεις και να μην πανικοβληθείτε. Σήμερα το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα, καθώς πιθανόν να κάνετε ένα λάθος που έχετε ξανακάνει. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να κανονίσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας με φίλους ή συγγενείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66