Αστρολόγος προβλέψεις 04/11 Δευτέρα

zwdia-erwtikes-7-8-14

Αστρολόγος προβλέψεις 04/11 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Στον Υδροχόο που βρίσκεται, θα αναδύσει το Πρώτο της Τέταρτο.

Είναι η στιγμή που θα κάνετε κάποιες αλλαγές, ίσως στην πορεία σας. Η ατμόσφαιρα διέπεται από θετική ροή της ενέργεια. Σε αυτό συμβάλλει και η αίσια όψη της Σελήνης με τον Άρη από τον Ζυγό.

Η μέρα ενδείκνυται για να επιλύσετε προβλήματα και να σημειώσετε πρόοδο. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, ενισχύει τους χειρισμούς σας σε πιθανά θέματα με τα οικονομικά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα θα έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Αυτό μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα αλλά μπορεί και να σας προκαλέσει προβλήματα. Πάνω απ’ όλα, προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων που καθορίζουν την ερωτική σας σχέση. Μπορεί να προκύψει μια ανεπιθύμητη κατάσταση, που θα σας κάνει να λυπηθείτε ή να κλάψετε.

Η Δευτέρα υποδεικνύει μια έκπληξη από έναν άντρα συγγενή ή φίλο σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις, συζητήσεις ή δεσμεύσεις με συγγενείς. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα μικρό αλλά σημαντικό απόκτημα για το σπίτι τους. Να περιμένετε μια συζήτηση ή νέα, που σχετίζονται με έναν άντρα. Θα είναι σημαντικά για τα σχέδιά σας ή θα σας απαλλάξουν από κάποιο άγχος και φόβο.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 04/11 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα δεσμευθείτε σε μια υπόσχεση που σχετίζεται με έναν άντρα. Οι ενέργειές σας θα έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη αλλά δεν θα είναι εις βάρος σας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, πολλοί από εσάς θα χαρούν με σημαντικές οικονομικές πληροφορίες ή ένα οικονομικό έγγραφο. Η Δευτέρα θα είναι σημαντική μέρα για να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας, τα οποία μέχρι στιγμής δεν είχαν καμία εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Προσπαθήστε σήμερα να είστε ρεαλιστές στα καθημερινά σας σχέδια. Θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τις δεσμεύσεις και τα καθήκοντα που έχετε προγραμματίσει, για σήμερα ή για τις επόμενες ημέρες. Η Δευτέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Νέες ή παλιές φιλίες θα γεμίσουν την ημέρα σας με συναισθήματα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε την τάση να ξαναζήσετε τις σκέψεις σας για μια αποτυχία που συνέβη κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό το αίσθημα απογοήτευσης μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας. Καλό θα ήταν σήμερα να συναντηθείτε με ενδιαφέροντες και θετικούς ανθρώπους. Η υγεία σας θα απαιτήσει φροντίδα και προσοχή. Είναι πιθανό να έχετε διάφορες συναντήσεις ή επισκέψεις σε θεσμούς ή μέρη που είναι σημαντικά για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/11 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα επικεντρωθείτε με ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες, που παραμελήσατε λόγω περισσότερης ενασχόλησης με τη δουλειά σας ή της έλλειψης ευνοϊκών συνθηκών. Τη Δευτέρα μπορεί να πληροφορηθείτε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για την ανάπτυξη σημαντικών επαφών με ανθρώπους από διάφορες πόλεις και χώρες. Μην προκαλείτε ανθρώπους που δεν σας συμπαθούν, με σχόλια ή ενέργειές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia