Αστρολόγος προβλέψεις 04/11 Κυριακή

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολόγος προβλέψεις 04/11 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται, τονίζει τη διάθεση να συνδεθείτε σε πιο ουσιαστικό επίπεδο… Με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας αναζητήστε γιορτινές δραστηριότητες, ανταμοιβές και αναμνήσεις!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Η θέση της ευνοεί την ισορροπία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα και τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Όποιες κι αν είναι οι απόψεις σας, φροντίστε να είστε τίμιοι σε κάθε κίνησή σας!

Την Κυριακή, θα σκεφτείτε ή θα συζητήσετε μελλοντικές ενέργειες και δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα παιδιά και τα πιθανά έξοδα που θα πρέπει να κάνετε. Σήμερα, οι οικονομικές σας υποθέσεις με ένα παιδί ή με νεαρά άτομα θα είναι επωφελείς.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή, θα ανησυχήσετε με νέα σχετικά με ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή κάποιου φίλου σας. Σήμερα μπορεί να λυπηθείτε με κάποια νέα για κάποιον που γεννήθηκε στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού. Κάποιος στην οικογένειά σας θα αντιμετωπίσει απροσδόκητα ένα πρόβλημα υγείας που θα σχετίζεται με κάποια λοίμωξη, θα οφείλεται σε μεγάλο άγχος και τα λοιπά.

Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα αναγκαστούν να περάσουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους ή θα έχουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή τους.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα, προετοιμαστείτε για μια μεγάλη αλλαγή στα σχέδιά σας ή σε συγκεκριμένες προσδοκίες που έχετε για την εξέλιξη ενός γεγονότος. Η σημερινή θα είναι μια μέρα γεμάτη διαφορετικές ενέργειες, που θα επηρεάσουν τη ζωή σας με διαφορετικό τρόπο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα αναζητήσετε τους λόγους πίσω από μια ίντριγκα ή κακόβουλα σχόλια που σας αφορούν. Μπορεί να έχουν σχέση με κάποιο ταξίδι που έχετε κάνει στο παρελθόν, με τη διαμονή σας σε άλλο μέρος ή με ένα άτομο που ζει μακριά. Η Κυριακή θα είναι μια περίπλοκη ημέρα, αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα σε ό,τι αφορά τα υλικά πράγματα και την ιδιοκτησία σας. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι στο οποίο ζείτε. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή μια προσωπική γιορτή που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Εάν χρειαστεί, θα έχετε μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα μιλήσετε για χρήματα που περιμένετε να λάβετε την επόμενη εβδομάδα ή για ένα έγγραφο στο οποίο θα εμπλακείτε τις επόμενες μέρες. Εάν εργάζεστε την Κυριακή ή έχετε δική σας επιχείρηση, σήμερα μπορείτε να περιμένετε επιτυχία. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για πωλήσεις και εμπορικές υποθέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot