Αστρολόγος προβλέψεις 04/12 Τρίτη

erwtas-ateleies

Αστρολόγος προβλέψεις 04/12 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται, κεντρίζει την πνευματική και συμπονετική πλευρά σας. Η γενναιοδωρία είναι η επιταγή της εποχής!

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ο Άρης θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα ανοίξουν έναν κύκλο δύο ετών. Τώρα θα αρχίσει να αφαιρείται το πέπλο και να αποκαλύπτονται όσα ήταν κρυμμένα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σκάβει βαθιά στις δεσμεύσεις σας. Η αφοσίωση και οι ισχυρές αξίες διεγείρονται καθώς προχωράτε μπροστά. Ίσως να σκέφτεστε περισσότερο τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σας, αυτή η θέση της Σελήνης σας ευνοεί. Να ερευνάτε βαθιά όσους και όσα επεξεργάζεστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τρίτη θα βασιστείτε στη βοήθεια ή την υποστήριξη μιας γυναίκας, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων για τις γυναίκες που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Σήμερα αποδεχτείτε οποιοδήποτε γεγονός ως τύχη ή ως κάποιου είδους επένδυση για το μέλλον σας.

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει γεγονότα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την καριέρα ή κάποια άλλη δημόσια δραστηριότητα στη ζωή ενός παιδιού. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή για την εξέλιξη σημαντικών οικογενειακών υποθέσεων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη απρόβλεπτα γεγονότα. Σήμερα, θα έχετε την τάση να τα δεχτείτε ως ένα είδος απώλειας ή ανέντιμης δράσης προς εσάς. Εντούτοις, ίσως να είστε προκατειλημμένοι και δεν μπορείτε να δείτε την πραγματική τους εξέλιξη στο μέλλον.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Τρίτη θα έχετε μια συζήτηση ή μια δέσμευση με έναν άντρα ο οποίος μπορεί να είναι συγγενής σας ή να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για όλες τις εργασίες στο σπίτι. Θα έχετε προσδοκίες για ένα συγκεκριμένο γεγονός που πρέπει να συμβεί σήμερα και το προαίσθημά σας για την εξέλιξή του θα βγει αληθινό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μην προσπεράσετε τα λόγια ή τις συμβουλές μιας νεαρής γυναίκας. Σήμερα θα επικεντρωθείτε πολύ πιο σοβαρά στην επίλυση προβλημάτων ή άλλων ζητημάτων που σας απασχολούν ψυχολογικά. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα, με την πιθανότητα να προκύψουν ιδιαίτερες εμπειρίες για τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα δώσετε μια υπόσχεση ή θα δεσμευθείτε για κάτι σε ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Θα είστε επιρρεπείς σε περιττές διαφωνίες και συγκρούσεις λόγω της υπερευαισθησίας σας. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα για εσάς, οπότε μην επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας και εστιάστε στην υλοποίηση των καθημερινών σας σχεδίων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio