Αστρολόγος προβλέψεις 05/01 Σάββατο

imerisies-2414-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 05/01 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Διαμένει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η θέση του Κρόνου σας ωθεί να βάζετε τα πράγματα σε σειρά!

Στον Αιγόκερω βρίσκεται και η Σελήνη σήμερα, ενθαρρύνοντάς σας να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας. Αργότερα το φεγγάρι θα συναντηθεί με τον Κρόνο και με τον Ήλιο.

Τότε θα αναδυθεί και η πρώτη για το 2019 Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω. Πρόκειται για αίσια φάση, αρκεί να έχετε ετοιμάσει τα σχέδιά σας και να τα διατηρήσετε όσο πιο απλά γίνεται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Σάββατο να περιμένετε εξελίξεις σε σημαντικά οικογενειακά θέματα, για τα οποία έχετε κάποιο λόγο να ανησυχείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχουν σχέση με την υγεία ενός μέλους της οικογένειας. Η σημερινή μέρα φέρνει σημαντικά ή ευνοϊκά νέα οικονομικής ή υλικής φύσεως. Μια σύγκρουση με έναν άνδρα ή με ένα αγόρι θα σας κάνει να σκεφτείτε σχετικά με τη δική σας ή τη δική του συμπεριφορά.

Σε γενικές γραμμές, η σημερινή είναι μια μέρα που απαιτεί να είστε περισσότερο ανεκτικοί και διπλωματικοί, να αγαπάτε τους ανθρώπους γύρω σας για να προσελκύσετε καλή τύχη.

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα. Θα σας δώσει μια σαφέστερη εικόνα της εξέλιξης των σχεδίων ή των ιδεών σας σχετικά με την εργασία σας ή τα μελλοντικά επιχειρηματικά σας σχέδια. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να εναρμονίσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας, να μιλήσετε ειλικρινά με τους ανθρώπους για ευαίσθητα θέματα και πολλά άλλα. Σε κάθε περίπτωση, η προσοχή σας θα επικεντρωθεί κυρίως στις τρέχουσες ή μελλοντικές αλλαγές στην εργασία σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή θα είναι μια μέρα, κατά την οποία δεν θα μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη των γεγονότων. Σήμερα μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση για ένα παιδί ή να βιώσετε κάποιο γεγονός που θα σας κάνει συναισθηματικούς.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα έχετε μια συζήτηση ή μια δέσμευση με μια γυναίκα από την οποία θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή συμβουλές. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένταση που θα προέρθει από διάφορα γεγονότα ή νέα. Εάν δεν έχετε σημαντικό λόγο να ταξιδέψετε, θα είναι καλύτερα να μείνετε στο σπίτι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε είτε καχύποπτοι και δύσπιστοι, είτε θα είναι εύκολο να σας εξαπατήσουν ή να σας χειραγωγήσουν. Στην προσωπική σας ζωή, η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστα συναισθήματα και εμπειρίες και κάποιο από αυτά μπορεί να προγραμματιστεί (όπως για παράδειγμα μια συνάντηση ή συγκέντρωση).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot