Αστρολόγος προβλέψεις 05/05 Κυριακή

zwdia-nea-selini-lewn

Αστρολόγος προβλέψεις 05/05 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον σταθερό Ταύρο που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, φροντίζει να φροντίζετε όσα έχετε και έχουν σημασία για εσάς. Στον Ταύρο βρίσκεται και ο Ουρανός, όπου θα διαμείνει για άλλα επτά χρόνια. Θα νιώσετε να έρχεστε πιο κοντά με όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και βολικά!

Η μέρα ανοίγει με τη Νέα Σελήνη, επίσης στον Ταύρο. Η προσοχή σας εστιάζεται σε όσα σας είναι οικεία – και οικοδομείτε πάνω σε αυτά. Τις κινήσεις σας θα υποστηρίξει μια αίσια όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Μετά το φεγγάρι θα μπει σε κενό πορείας, άρα θα είστε ελεύθεροι καθηκόντων… Νιώθετε ήρεμοι και χαλαροί, απολαύστε την ατμόσφαιρα και τους δικούς σας ανθρώπους!

Αστρολόγος προβλέψεις 05/05 Κυριακή

Την Κυριακή, θα βιώσετε μια δυσάρεστη διαμάχη ή σύγκρουση στο σπίτι σας που θα αφορά τα χρήματα ή κάποια επερχόμενα έξοδα. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν χρόνο να μιλήσουν ή να συναντηθούν με φίλους. Η φιλία σας με μια γυναίκα σήμερα θα σας βοηθήσει με γνώση, επαφές ή με κάποιες πληροφορίες.

zodia-taro-45

Θα έχετε την τάση να αμφισβητήσετε τα λόγια ενός άντρα που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου και θα ψάξετε αποδείξεις για τις αμφιβολίες σας. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να συναντηθείτε με παλιούς φίλους και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας που έχουν διακοπεί για διάφορους λόγους.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 05/05 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε οικογενειακές δεσμεύσεις ή συζητήσεις. Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά κάθε μία από τις ενέργειές σας και να λάβετε υπόψη τις πραγματικές συνθήκες. Την Κυριακή θα παρευρεθείτε σε μια προκαθορισμένη συνάντηση ή συγκέντρωση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα οικονομικά σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να εργαστείτε και να κάνετε σημαντικά πράγματα για εσάς, την οικογένειά σας ή την εργασία σας. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε προσέξτε.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Είναι πιθανό να βιώσετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση λόγω κάποιας δυσάρεστης περίστασης. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρηση σας. Θα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε μια δημόσια ή πολιτική δέσμευση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μη φοβηθείτε να παλέψετε για την ευτυχία σας την Κυριακή. Οι οικογενειακές σας δεσμεύσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά για σας οπότε προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία και την κατανόηση στις σχέσεις σας. Οι αρνητικές τάσεις αυτής της ημέρας θα σχετίζονται με αδικαιολόγητες δαπάνες ή με τον ακατάλληλο χειρισμό εργαλείων και εξοπλισμού.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot