Αστρολόγος προβλέψεις 05/06 Τετάρτη

zwdio-aderfi-psyxi

Αστρολόγος προβλέψεις 05/06 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπιτικό σας!

Οικογενειακά θέματα και συναθροίσεις, έχουν ως στόχο να κάνουν τη ζωή όλων πιο όμορφη. Τώρα θα κατασταλάξετε για το πού θέλετε να είστε, πού ανήκετε και νιώθετε ευτυχισμένοι. Στον Καρκίνο βρίσκεται και η Σελήνη, που υπογραμμίζει όλες αυτές τις πτυχές της ζωής σας!

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη θα κάνει πολυάσχολο το πρωινό σας. Αργότερα το φεγγάρι θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Μην ξεφύγετε από την πορεία σας, ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες σας και τι πρέπει να γίνει!

zodia-taro-45

Την Τετάρτη, πολλοί από εσάς θα παρακολουθήσουν διάφορα γεγονότα που θα συμβούν σε άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα ενδέχεται να έχετε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές με άτομα από άλλα μέρη, κυρίως με ανθρώπους με τους οποίους δεν είχατε επαφές ποτέ πριν. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των σχεδίων σας ή των δεσμεύσεών σας που έχουν σχέση με τα παιδιά.

Σήμερα πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που θα αφορά την ερωτική σας ζωή και θα σας ικανοποιήσει. Σήμερα καλό θα ήταν να μην αγνοήσετε τα μικροπροβλήματα που θα προκύψουν, αλλά και να μην τα επιδεινώσετε παίρνοντας αποφάσεις βασισμένοι εξ’ ολοκλήρου στα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Μπορεί να θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω μιας αναπάντεχης συνάντησης ή μιας καινούργιας γνωριμίας. Σήμερα μπορείτε να έχετε μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν σήμερα να επικεντρωθείτε στην επίλυση ενός προβλήματος ή μιας παρεξήγησης… Καθώς θα έχετε την τάση να είστε διπλωματικοί και ανεκτικοί. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα μπορεί να σας φανούν ενδιαφέρουσες αρχικά, αλλά η εξέλιξή τους δεν θα διαρκέσει καθώς θα έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό ή αιτία.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/06 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με σημαντικές συμφωνίες ή αγορές. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με έναν κρατικό, τραπεζικό, φορολογικό ή δικαστικό φορέα. Τα σχέδια ή οι προσδοκίες σας που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χωριά και θα έχουν διαφορετική εξέλιξη από αυτήν που περιμένατε, αλλά αυτό δεν θα σας προκαλέσει ζημιά ή απογοήτευση.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να διαχειριστείτε τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η σημερινή ημέρα θα είναι ευνοϊκή για χρήματα ή οικονομικά θέματα. Την Τετάρτη, αποφύγετε τους δυσάρεστους ανθρώπους, τα προβλήματα και ο,τιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα χάος στην καθημερινή σας ζωή. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επικοινωνία με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα θέλετε να διεκπεραιώσετε κάποιο είδος πληρωμής ή άλλης οικονομικής δέσμευσης. Η καλή εξέλιξη της ημέρας θα επηρεάσει θετικά τις οικογενειακές σας υποθέσεις: Ειδικά εκείνες που σχετίζονται με κάποια έγγραφα, με μια επίσκεψη σε κάποιο θεσμό, γραφείο κλπ. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι βαρετή, αλλά η εξέλιξή της θα διαφέρει για καθέναν από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot