Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Κυριακή

zwdia-astrologia

Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι, την οικογένειά σας και την πατρίδα!

Στον Αιγόκερω έχει αναδυθεί η Πανσέληνος, που είναι και Έκλειψη Σελήνης. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σημειώθηκε μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω… Αυτή ήταν η τελευταία αυτής της σειράς!

Ο αντίκτυπός της θα διαφανεί μέχρι και την επόμενη χρονιά. Αφορά την τάξη που πρέπει να επέλθει στο σπιτικό σας, τα επαγγελματικά σας, την προσωπική σας ζωή… Την ασφάλεια που χρειάζεται ο κόσμος. Αποτέλεσε μια επαναρρύθμιση, μια αφύπνιση για όσα είναι απαραίτητα ώστε να νιώθετε καλά. Η Έκλειψη υπογράμμισε τον Αιγόκερω, το σύστημα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συγκατοικούν στον Αιγόκερω από τις 12 Ιανουαρίου. Αυτοί πάτησαν το κουμπί της «επαναφοράς». Έπρεπε να προγραμματίσετε ξανά τις ζωές σας!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε Πανσέληνο και Έκλειψη, αποτελεί το μεταίχμιο. Ο Δίας παραμένει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, «διδάσκοντας» το σύστημα όσα χρειάζεστε για να διαπρέψετε!

chartomantia-098

Μην βιάζεστε σήμερα, περιμένετε τα άτομα γύρω σας να πουν τι θέλουν. Επίσης, μην βγάζετε συμπεράσματα για τις εξελίξεις, καθώς αύριο όλα θα φαίνονται διαφορετικά. Αποφύγετε τα ψέματα, τις προσπάθειες χειραγώγησης και τις αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ισορροπία στο περιβάλλον που ζείτε. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα δεν είναι τυχαία.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα να μεριμνήσετε για μια οικογενειακή ιδιοκτησία ή το σπίτι που ζείτε. Ευνοούνται τέτοιες δεσμεύσεις και ενέργειες, οπότε σχεδιάστε τις εργασίες σας και ολοκληρώστε τις σήμερα. Πολλοί θα πραγματοποιήσουν σημαντικές συνομιλίες με την οικογένειά τους. Οι Κριοί θα έχουν περισσότερη δουλειά, παρόλο που είναι Κυριακή. Τα άτομα στο ζώδιο του Λέοντα θα δυσκολευτούν να κάνουν βήματα μπροστά, καθώς η μέρα φέρνει στασιμότητα. Για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανή μια έκπληξη που σχετίζεται με τα χρήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με πρακτικά και οικονομικά θέματα. Θα έχετε θετικά συναισθήματα για μια συνομιλία ή συνάντηση. Μια απροσδόκητη αγχωτική κατάσταση μπορεί να σας μπερδέψει ή να δημιουργήσει μια σύντομη στιγμή πανικού. Οι Ταύροι θα έχουν μια σημαντική δέσμευση ή συνομιλία με έναν άνδρα. Εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο της Παρθένου θα λάβουν διάφορες πληροφορίες και ειδήσεις που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέξουν καθώς παραμονεύουν ατυχήματα ή δυσάρεστες καταστάσεις.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Χρησιμοποιήστε την σημερινή μέρα για να λύσετε καθημερινά προβλήματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας. Οι συζητήσεις για τον οικογενειακό προϋπολογισμό ή τα επερχόμενα έξοδα της νέας εβδομάδας θα εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο. Θα νιώσετε ευχάριστα συναισθήματα ή θα βιώσετε ξεχωριστές στιγμές με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Για τους Διδύμους, αυτή η μέρα φέρνει την πιθανότητα ζημιάς ή απώλειας ενός αντικειμένου που χρησιμοποιείτε σχεδόν καθημερινά. Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ζυγού, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για έρωτα και προσωπικές εμπειρίες. Για τους Υδροχόους, η Κυριακή φέρνει τύχη ή μια νέα ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουν από τεμπελιά.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα, καθώς οι περιστάσεις και οι άνθρωποι θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες ή τις ιδέες σας. Πιθανότατα θα λάβετε μια απόφαση που θα αφορά την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Αποφύγετε τις συναισθηματικές αποφάσεις με κάθε κόστος, γιατί θα έχουν μια απρόβλεπτη εξέλιξη για εσάς. Οι Καρκίνοι μπορούν να αξιοποιήσουν την σημερινή ημέρα για να σχεδιάσουν σημαντικά εγχειρήματα. Για τους Σκορπιούς αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Τα άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Ιχθύων θα βρουν επιτέλους τις απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65