Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Παρασκευή

imerisies-6314

Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αγάπης και της αρμονίας περιοδεύει στον Καρκίνο. Η προσοχή και τα ενδιαφέροντά σας στρέφονται στην άνεση της ζωής σας: Πώς μπορείτε να κάνετε το σπιτικό σας, μια γωνιά θαλπωρής για όλους τους δικούς σας ανθρώπους!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, σε κενό πορείας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Δεν υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο σας και το σύμπαν σας δίνει ένα περιθώριο ανάπαυλας!

Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι ήρεμη. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα με δημιουργικότητα, για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή, θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία που αποκτήσατε τα τελευταία έξι χρόνια. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις ή τις σχέσεις σας ή να εφαρμόσετε ένα σχέδιο που προετοιμάζατε αυτά τα έξι χρόνια. Σε γενικές γραμμές, τα γεγονότα της σημερινής ημέρας θα έχουν να κάνουν με την εργασία και την οικογένειά σας.

Εάν έχετε ήδη θέσει τις σωστές βάσεις, τότε θα έχετε κάτι ευχάριστο να περιμένετε σήμερα. Διαφορετικά, μπορεί να προκύψει κάτι το οποίο δεν θα σας αρέσει. Εάν έχετε προσβάλλει ή απογοητεύσει κάποιον στο πρόσφατο παρελθόν, ήρθε η ώρα να το συζητήσετε μαζί τους, να ζητήσετε συγγνώμη ή μια νέα ευκαιρία.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα συμμετάσχετε σε γεγονότα στη ζωή ανθρώπων που είναι νεότεροι από εσάς. Την Παρασκευή, αποφύγετε τις δεσμεύσεις που αφορούν τα χρήματα. Μπορεί προκύψει ένα δυσάρεστο λάθος ή να πάρετε μια βιαστική απόφαση. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που θα σας προκαλέσει ένταση αυτό το σαββατοκύριακο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για ερωτικές επαφές. Την Παρασκευή θα προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας που μπορούν να επιλυθούν το σαββατοκύριακο. Σήμερα, αποφύγετε διαφωνίες ή συγκρούσεις με ανθρώπους που θα είναι αγενείς ή ειρωνικοί μαζί σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντικά πράγματα στην εργασία σας. Μπορεί να ωφεληθείτε απροσδόκητα από μια κατάσταση ή από κάποια νέα. Θα χρειαστεί να δεσμευθείτε για μια σημαντική κατάσταση ή κάποιο πρόβλημα στη ζωή μιας γυναίκας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτείτε καλύτερα μερικές από τις ενέργειές σας ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και να ενεργείτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες. Σήμερα, πάνω απ’ όλα, προσέξτε την απώλεια χρημάτων ή τα περιττά έξοδα. Μην αποφεύγετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66