Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Δευτέρα

karkinos-filia

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στο Ζυγό, θα σας βοηθήσει να βρείτε αρμονία και ισορροπία σε όλους τους τομείς. Η συνεργασία θα είναι το κλειδί της ημέρας!

Η Σελήνη από το Ζυγό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Θα εστιάσετε στην πειθαρχία και το αίσθημα ευθύνης. Το τετράγωνο της Σελήνης αργότερα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα κεντρίσει την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο.

Το βασικό σας μέλημα πρέπει να είναι η εστίαση και η διεκπεραίωση των καθηκόντων σας. Κάντε το πρώτο βήμα – και οι λύσεις θα αρχίσουν να έρχονται πιο εύκολα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα να περιμένετε την εξέλιξη κάποιων γεγονότων στη ζωή σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να επιλύσετε προβλήματα, που η εξέλιξή τους δεν εξαρτάται από τη δική σας παρέμβαση. Οι ενέργειες κάποιων ατόμων έξω από την κοινότητά σας, μπορεί να σας προβληματίσουν ή να σας ενοχλήσουν… Ειδικά αν έχουν σχέση με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η Δευτέρα δεν είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυση προβλημάτων, τόσο υλικής όσο και συναισθηματικής φύσεως. Αν ενεργήσετε, μπορεί να τα κάνετε χειρότερα ή να γίνετε αντικείμενο χειραγώγησης ή εκμετάλλευσης. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η υπομονή σας, τόσο σήμερα όσο και για τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Για τους άντρες, θα δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους στις ερωτικές τους σχέσεις ή θα κλονιστεί λόγω κακόβουλων ενεργειών από άλλα άτομα.

zvdia-zwdia-tarw

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα ενθουσιαστείτε με γεγονότα που θα έχουν σχέση με ταξίδια ή με άτομα από άλλα μέρη. Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, θα συναντήσετε εμπόδια για την πραγματοποίησή του ή άλλες δυσκολίες. Μπορεί να προκύψουν δυσάρεστα νέα από κάποια άλλη τοποθεσία που έχει σχέση με ένα άτομο που γνωρίζετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με άντρες, που θα καθορίσουν την εξέλιξη των σχεδίων σας μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται. Τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε στη δουλειά ή την επιχείρησή σας, σήμερα θα έχουν σημαντική επίδραση στην εξέλιξη των δεσμεύσεών σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τη συναισθηματική σας κατάσταση και την ευαίσθητη ψυχολογία σας, καθώς θα δεχτείτε επίθεση από άτομα με κακή συμπεριφορά. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε ή να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με την ερωτική σας ζωή. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε αποφύγετε την ψυχολογική πίεση.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα κατορθώσετε με τακτ και διπλωματία να επιλύσετε μια διαφωνία με κάποιον συγγενή σας. Θα είναι λάθος να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τη θέλησή σας. Προσπαθήστε να εξηγήσετε τις απόψεις σας με διπλωματικό τρόπο. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα φέρνει καλή τύχη ή καλά νέα που σχετίζονται με άτομα από τον κύκλο των συγγενών σας. Αποφύγετε να αγοράσετε ακριβά αντικείμενα. Σήμερα θα σας κάνει καλό να συναντηθείτε με τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot